4 maske za lice koje morate da isprobate

Upotreba maske za lice nije vezana za bilo kakvu posebnu priliku. Pokušajte da koristite maske za lice u svojoj nedeljnoj rutinu nege lica. Nudimo vam izbor četiri maske za lice koje jednostavno morate isprobati.

1. MASKE SA GLINOM

Maske s glinom idealne su za kožu kojoj je potrebno dubinsko čišćenje. Posebno se preporu čuju za masnu kožu. Potražite sastojak bentonit – poznat je po svojim svojstvima čišćenja i po tome što pomaže kod kontrolisanja preterane proizvodnje sebuma (povezano s mitiserima – belog i crnog vrha!). Preporučujemo Love Nature maske sa glinom i čičkom. 

 

2. GEL MASKE

Maske za lice mogu ulepšati kožu na mnogo načina. U poređenju s maskom iz prethodnog pasusa, gel maske su kreirane kako bi hladile i hidratizirale vašu kožu, te je učinile svežom. Predlažemo vam da probate  Love Nature gel masku sa krastavcem – koži daje dodatnu energiju.

3. NOĆNE MASKE

Osvežen izgled nikad nije bilo lakše postići. Uz pomoć noćne maske, vaša će koža primiti sve hranjive sastojke koji su joj potrebni kako bi ujutro izgledala izvanredno. Obožavamo NovAge Intense Recharge noćnu masku  – proizvod koji volimo da zovemo “8 sati beauty sna u bočici” – intenzivno uklanja sve znakove umora!

 

4. PLATNENE MASKE

Nakon velikog uspeha u Koreji, platnene maske postale su hit i na velikom delu naše planete. Jasno je i zašto. Te lagane “krpice” umočene su u hranjive sastojke i vrlo su jednostavne za upotrebu. Jednostavno ih izvučete iz pakovanja i prislonite na čisto lice. I gotovo! Naš omiljeni proizvod je NovAge Bright Sublime Brightening platnena maska  koja koži daje hidratiziran i svetao izgled.

Tekst: