Vodič kroz poklone: Savršeni poklon za njega

Praznici su vreme darivanja. Ali, najdragocenije od svega je vreme koje provedemo s našim najdražima. Zato, nemojte da vam stres pokvari praznično raspoloženje! Mi smo tu za vas. Ako tražite savršene poklone za najdraže muškarce u vašem životu, nastavite da čitate.

Excite Force set
Za sve muškarce u vašem životu koji uživaju u osvežavajućim mirisima koji odišu elegancijom – odaberite Excite Force. Na taj način ćete im pokloniti puno više od mirisa - poklonićete im osećaj samopouzdanja i snage.

 

Eclat Homme set
Čarobni praznični trenuci  traže jednako čaroban poklon. A vrhunac elegancije predstavlja Eclat Homme set. Poklonite ovaj set svim muškarcima koji vole prefinjene i odvažne mirisne note.

 

Modni dodaci
Poznajete li muškarce koji jako paze na detalje? Ako poznajete - razveselite ih poklonom koji im savršeno odgovara i uz koji će uvek biti u trendu. Moderna narukvica ili elegantni sat su uvek dobra ideja. A za one koji više vole praktične poklone - odaberite etui za slušalice ili kozmetiku.

 

NovAge Men set
Najbolji poklon je onaj koji pokazuje koliko dobro poznajete onoga koga darujete. Upravo zato je najbolji poklon za muškarce koji zaista drže do sebe - NovAge Men set za negu kože. Cela rutina nege u kojoj će uživati i nakon praznika.

Tekst: Fotografije: Nadiia Shvydka