Pet urednika deli sa vama najbolje savete koje su ikada dobili!

Kada je lepota u pitanju, za naše urednike tajni nema – ipak se, radeći ovaj posao, godinama nalaze na izvoru informacija. Uhvatili smo naših pet urednika širom sveta da nam otkriju najbolje savete u vezi lepote koje su ikada dobili – evo pta su imali da kažu!

FÁTIMA DE LACHICA
Latinska Amerika

Nikada na spavanje ne odlazim sa šminkom na licu. Naučila sm da je veoma važno očistiti lice dva puta dnevno (ujutru i uveče), čak i ako ste se kasno vratili sa žurke ili ste previše umorni. Budimo iskreni, posle kasnog večernjeg izlaska, želimo samo da uronimo u topli krevet, pa je stoga najbolji savet koji sam dobila da držim  maramice za čišenje u svojoj nahtkasni – tako mogu da uklonim šminku, nečistoće i masnoću uživajući u opuštajućoj tolini svog kreveta!

SOPHIA MARINHO DE LEMOS
Sedište kompanije
Moja majka je uvek govorila: “Vodi računa o kosi, ona je kruna slave”; uvek je vodila računa da negujem taj deo svoga tela I bila je u pravu – lepa kosa, kao I lepa koža, pruža sliku dobrog zdravlja. Redovno je šišam, održavam svelte pramenove I tretiram je  maskom za kosu jednom nedeljno."

SANDRA MARIC
Zapadna Evropa

Šminker mi je pokazao sjajan način da uvijem trepavice: fenom ugrejem uvijač za trepavice u trajanju od nekoliko sekundi pre nego što njime uvijem trepavice. Ovo omogućava lakše i dugotrajnije uvijanje!

DEWANTI SUBIJANTORO
Indonezija
Neko mi je nekada rekao da su srećne devojke sa “srećnom” kožom najlepše! Zato uvek ulažem u kvalitetne proizvode za  svakodnevnu negu kože i često se smejem!

DAMLA AYGUN
Turska
Moja baka ima savršeno čistu, besprekornu kožu. Kada sam je pitala u čemu leži tajna takve kože, odgovorila mi je: “Sunce čudesno deluje na nas, ali je ujedno i naš najveći neprijatelj.” Od tada koristim  ZF zaštitu sa visokim faktorom, čak i tokom oblačnih dana.”Tekst: Fotografije: Sanna Franklin