Letnji izbor naših urednika

U našim kancelarijama, naši urednici imaju samo jednu stvar na umu: leto. Evo šta vam preporučujemo:


Aktivno leto

Kirill Kutalov iz Oriflame Rusije najviše voli kada je na čistom vazduhu. Iako je veliki ljubitelj biciklizma, ovog leta je spreman da proba nešto novo: "Trenutno razmišljam o tome da počnem da učim Taj-Či u obližnjem parku."  Šta će mu biti potrebno? 

Krema za sunce i dobar balzam za usne koji će me štititi od sunca i vetra su obavezni. I naravno, sredstvo za umivanje su neophodni nakon dugih vožnji biciklom.” Njegov aktivni stil života podrazumeva i unošenje dnevne doze vitamina – „dodaci ishrani, kao što je Omega-3 su bitni“.


Mediteranska plaža

Naša urednica u Švedkoj, Sandra Marić, će ovo leto provesti u Hrvatskoj, uživajući sa porodicom i prijateljima na nekoj od idiličnih mediteranskih plaža. Evo šta će tom prilikom imati sa sobom.

Sun Zone losion za lice sa ZF 30
“Zaista je bitno da koristite kremu za sunčanje, kako biste zaštitili lice i sprečili prevremeno starenje kože. Visoki zaštitni faktor se ovog leta podrazumeva.“

Giordani Gold kuglice za nijansiranje
“Volim da naglasim moje jagodice i da svojoj koži pružim prirodan sjaj.“

Giordani Gold lak za nokte - Bianca nude
“Najviše volim lakove za nokte. Volim svetle boje, ali ovog leta ću koristiti sjajni lak za nokte nežnih nijansi.”


Južnoamerička obala

U međuvremenu, južno od ekvatora, Marianela Campos će vikende provoditi na obali mora, blizu Santjaga u Čileu, gde živi. Obavezni proizvodi naše južnoameričke urednice podrazumevaju:

„Zaštitu od sunca, naravno, koja je neophodna tokom cele godine, ali je naročito bitna leti,“ kaže. Šta preko nje? Ona ojačava zaštitu korišćenjem dnevne kreme, CC kreme i drugih proizvoda koji imaju zaštitni faktor.

„Koristim vodootpornu maskaru i dugotrajni tečni ajlajner,“ objašnjava. I da, uvek u svojoj torbi ima Tender Care univerzalni balzam!


Tekst: Fotografije: Oriflame Editorial Team