Praznični poklon koji odgovara SVAČIJEM budžetu

Od malih do bogatih poklona, recite “srećni praznici” uz poseban odabir beauty proizvoda naše urednice Sophie Marinho de Lemos.

JEFTINIJI POKLONI
Ako želite da pokažete naklonost prema nekome, ne morate to da uradite skupim poklonima. Na kraju krajeva, ono što je bitno je namera. Nudimo vam tri odlična poklona kojima možete pokazati da vam je stalo:

Balzam za usne: Osim što je dobar poklon koji se može uvek koristiti, poklon je i koji je svima potreban. Sa zimom nam stižu i ispucale usne i suve ruke, a popularni klasik kao što je Tender Care može vam se naći pri ruci cele godine.

Krema za tuširanje: Tražite poklon koji pruža luksuzni doživljaj, a ne morate zbog njega da opljačkate banku? Ugodna krema za tuširanje vas opušta u hektično praznično doba. Jedan od mojih favorita je definitivno Milk & Honey hidratantna krema za tuširanje.

Mirisni dezodorans: Želite nekome da poklonite nešto mirisno, ali niste spremni na kupovinu mirisa? Onda možete da razmislite o kupovini mirisnog dezodoransa! Za muškarce preporučujem North For Men Recharge roll-on dezodorans, a za žene My Destiny dezodorans za telo u spreju.

SREDNJE SKUPI POKLONI
Tražite proizvode za lepotu koji će pokazati da ste se dodatno potrudili, bez da se dovedete do novčane propasti? Onda odaberite jednu od ove tri opcije:

Šminka: Nema vodiča o lepoti u kojem nema pminke, ali kupovina ovih proizvoda za druge je teška. Što bolje poznajete osobu kojoj kupujete poklon, bićete odvažniji u odabiru jer je veća mogućnost da znate tačno ono što ta osoba želi. Lično, obožavam nove proizvode kolekcije The ONE.

Nega kose: Mnogo novih i uzbudljivih proizvoda za negu kože se pojavilo u zadnjih nekoliko godina. Ulja i maske za kosu su samo neki od primera odličnih poklona, a ako pogledate moju listu želja, sigurno ćete naći nekoliko Eleo proizvoda na samom vrhu.

Wellness: Svi želimo da su naši voljeni srećni i zdravi. Zbog toga je odlično ako nekome damo pravi Wellness podsticaj! Preporučujem da nekome poklonite naš Wellness paket za muškarce ili Wellness paket za žene sa odličnom mešavinom svih esencijalnih hranjivih sastojaka i antioksidanata.

LUKSUZNI POKLONI
Ako stvarno želite da se pokažete i spremni ste nekoga u potpunosti da razmazite, ne možete da pogrešite sa jednim od ova tri poklona:

Uređaj za čišćenje kože: Pripremate poklon za nekoga ko jednako voli tehnologiju i lepotu? Onda je ovo aparat njihovih snova! Naš Skinpro uređaj za čišćenje kože sa četkicom koja se kreće u dve brzine čisti i masira kožu vašeg lica u isto vreme. Nemoguće ga je ne voleti!

Miris: Miris je najintimniji poklon koji vam je na raspolaganju, a nosite ga svaki dan. Odaberite luksuzan miris kao što je Giordani Gold Essenza za žene ili ikonu sofisticiranosti kao što je Giordani Gold Man toaletna voda za muškarca.

Rutina nege kože: Najbolji poklon iz ponude proizvoda za lepotu su proizvodi za negu kože. Set koji ciljano deluje na određeni problem će uvek dovesti do najboljih rezultata. Zbog toga vam preporučujem da uključite mleko za čišćenje i/ili tonik, kremu za područje oko očiju, serum, dnevnu i noćnu kremu. Kolekcija NovAge je odlična za žene, a muškarci mogu probati našu Arctic Defense tehnologiju kolekcije North for Men.Tekst: