Zablistajte

Vreme je da zamenite vaše omiljene kuglice našim novim draguljima na kojima će vam svi zavideti! Svi želimo mladalački sjaj lica, zar ne? Otkrićemo vam tajanstvene sastojke koji licu daju mladalački sjaj i danju i noću.

Youth Essence kompleks - Eliksir mladosti
Šta je to Youth Essence kompleks – Eliksir mladosti? Otkrili smo da formulacija Eliksira mladosti sadrži hijaluronsku kiselinu koja obnavlja i hidrira kožu te teksturu kože čini glatkom i mekanom na dodir. Legendarne kuglice za nijansiranje sada su obogaćene Youth Essence kompleksom koji koži daje blistav, mladalački svež izgled. Posebna vrsta tzv. soft-touch minerala daje raskošnu mekoću i sjaj.

Više intenziteta boje

Nove nijanse kreirane su kako bi odgovarale vašem tenu, tako da stvarno možete uživati u odabranoj nijansi. Ukoliko je mat izgled vaš izbor, tada ćete obožavati Matte Bronze. Ako preferirate svetlucavi izgled, ali suptilan, odaberite  Luminous Peach. Ako želite naglašenu svetlucavost Sublime Radiance je savršen izbor za vas.

Ručno pravljene
Ammazza! Ručno su pravljene u Italiji, od jedinstvene kombinacije praha toplih nijansi i blistavih čestica, oblikovane veštim rukama najiskusnijih majstora.