Letnji mirisi: najbolji letnji mirisi za vas i vašeg partnera

Koji su najbolji mirisi za leto? Da li preferirate da tokom leta birate cvetne ili voćne mirise? Odaberete pravi miris za vas ili vašeg partnera.

 

Miris…letnje noći

Sublime Nature Tuberose Parfum

,,Tuberoza je najomamljivija, zavodljiva i primamljiva od svog belog cveća." Lepa Tuberose poznata je i kao Gospodarica noći, jer cveta noću, ispuštajući zavodljivo primamljive note. Dakle, ako se ovog leta osećate kao femme fatale, Sublime Nature Tuberose Parfum je vaš savršen izbor!

 

Miris…lepog života

Giordani Gold Essenza

Svaka sezona je sezona Essenze! Ako volite najfinije stvari u životu i obožavate dobar klasični parfem, onda je ovo miris za vas. Sjajni Giordani Gold Essenza Parfum evocira pravi luksuz i majstorstvo od izuzetne staklene boce i pravog zlatnog lista koji se detaljno ističe zbog visoko koncentrisanog, cvetnog drvenog mirisa.

 

Miris…neprolazne romantike

Volare Moments Eau de Parfum

Novi Volare Moments slavi sve posebne trenutke ljubavne priče. Ukoliko ste romantična osoba koja želi da se oseća voljenom i da proslavi sve male momente ljubavi, onda ovaj prelepi svetni miris je vaš izbor.

 

Miris…zaljubljivanja

Eclat Amour & Toujours

Oh, taj osećaj zaljubljivanja! Zadržan u vašem srcu. Sačuvan u bočici. Dopustite srcu da preskoči sa našim mirisima za nju i njega: Amour & Toujours!

 

Miris...letnjeg uzbuđenja

Glacier Rock

Možda on nije toliko ljubite parfema za parove. Šta kažete na onaj miri koji ističe njegovu ličnost? Izuzetni muški miris, Glacier Rock spaja dinamične citruse i elegantne aromatike kako bi mu pružio uzbudljivu eksploziju svežine. Zvuči kao najbolji parfem za vašeg partnera!