Predivni pokloni za predivne žene

Vreme bi moglo biti hladnije a dugi dani samo uspomena ali vidi se svetlo na kraju tunela: praznici su nam sve bliži!

Tradicija podrazumeva da se cela porodica okupi oko jelke i razmeni lepe želje  i misli, Ali šta ako vam nedsotaju pokloni koji će na pravi način pokazati koliko vam je stalo do dragih ljudi? 

 

Cilj nam je da prazničnu kupovinu poklona učinimo što lepšim iskustvom. Možda se pitate, šta bi vašu baku učinilo srećnom? A mi kažemo: Be Merry Vanilla & Cinnamon set. Razsmislite o tome: svakog puta kada upotrebi Sapun, i penušavu kupku ili kremu za ruke, predivni mirisi će je podsetiti na lepe praznične trenutke koje ste proveli zajedno.

 

Vaša mama je verovatno ona koja je najvrednije radila na tome da praznike učini predivnim. Za nju izaberite Eclat Femme Weekend set – ona zaslužuje da oseti luksuz! Ovaj miris je inspirativan i elegantan i budi radost života – savršen je za zimske mesece.

 

Da li ste vi već mama? Ima li malih devojčica u vašoj porodici? Da se kladimo da vole morske sirene? Oduševite ih Disney Princess setom! Ovaj sapun je posebno izrađen za mladu kožu a toaletna voda će učiniti da se osećaju kao da su već prave dame. Njihova formulacija je nežna i savršeno prilagođena za decu.


 

Praznici su vreme kada konačno možete da se vidite sa vašom omiljenom tetkom! I super je kada znate da imate poklon baš za nju – Milk & Honey Gold Precious Collection set! Predivnog mirisa sa organskim ekstraktima u prazničnom pakovanju sigurno ćete joj biti omiljena rođaka.

 

Spremite se polako za prazničnu sezonu!

Tekst: Fotografije: Oriflame