Probudite kožu maskama za jednokratnu upotrebu

Vaša koža zaslužuje svu pažnju i nježnost koju može da dobije i još mnogo više od toga! Tretirajte je baš onako kako treba bez obzira da li ste kod kuće ili na putu. Probajte šarmantnu kolekciju Love Nature jednokratnih maski za lice za specifične potrebe vaše kože i uživajte u njihovom neodoljivom mirisu!

Love Nature Gel Maska za hidrataciju sa lubenicom 
Ova maska za lice sadrži ekstrakt lubenice koji vlaži kožu, ostavljajući je svežom i čistom. Kompatibilna je sa svim tipovima kože. Ubrzo će vam ojačati kožu!

Način upotrebe: Nanesite na kožu i ostavite 10 minuta da deluje. Delikatno obrišite mekanim, vlažnim peškirom za lice.

Love Nature maska od gline sa ekstraktom jabuke za čišćenje kože
Glinene maske su idealne za uklanjanje nečistoća sa kože. Oni izvlače sve nečistoće iz vaših pore i ostavljaju vašu kožu blistavom. Prirodni ekstrakt jabuke bogat je vitaminom C i poznat po svom bogatom antioksidantnom efektu. Probajte ovu kombinaciju i uživajte u osveženoj koži!

Upotreba: Naneti na kožu, ostaviti 10 minuta i isprati.

 

Love Nature kremasta maska sa kakaom za negu kože
Ovo je maska za lice sa dodatkom ekstrakta kakaoa. Prirodni kakao buter je dobro poznat kao prirodni emolijent koji ulepšava kožu na više načina. Ima izvrsnu sposobnost omekšavanja i negovanja kože, a takođe je poznat po prijatnom mirisu. Nije mu lako odoleti u bilo kom obliku!

Način upotrebe: Naneti na kožu, ostaviti 10 minuta i pa obrisati mekim, vlažnim peškirom. 

 

 

Love Nature kremasta maska za osetljivu kožu sa umirujućom ružom
Ova maska je napravljena specijalno za osetljivu kožu. Ima umirujuće i negujuće dejstvo koje oporavlja vašu kožu i smanjuje upale, osiguravajući da vaša osetljiva koža ostane hidrirana, bez izazivanja alergijskih reakcija.

Način upotrebe: Naneti na lice, ostaviti 10 minuta i delikatno obrisati mekanim, vlažnim peškirom.

Love Nature piling maska sa ličijem za blistavu kožu
Ova piling maska je blagotvorna za sve tipove kože. Sa dodatkom ekstrakta ličija, bogata je vitaminima i hranjivim sastojcima koji će sigurno vratiti vašoj koži zdrav sjaj! Doza energije koju vaša koža želi!

Način upotrebe: Nanesite sloj ove maske na kožu i sačekajte da se osuši. Zatim pažljivo oljuštite i obrišite ostatke vlažnim peškirom sa lica. 

Koju masku ćete probati danas? 

 

 

Tekst: Fotografije: Oriflame