Preporuka urednika: 5 Golden proizvoda koje morate imati

Čak iako već imate set svojih omiljenih Oriflame proizvoda, ne smete propustiti ove favorite dostupne u posebnom jubilarnom izdanju. Neki od njih su već prave legende, a neki samo što su se pridružili našoj porodici. Pogledajte izbor naše urednice Gosia Ulaska od 5 proizvoda koje morate imati!

1. ZLATNI ĆUP

Sve je počelo sa Univerzalnim balzamom. Ovaj mali ćup obožavale su generacije a danas nam stiže u 5 varijanti! Za 50-tu godišnjicu legendarna formula od prirodnog pčelinjeg voska i vitamina E smeštena je u zlatno pakovanje. Ovo jedinstveno izdanje omiljenog balzama svih vremena je prosto previše lepo da biste ga propustili!

 

2. ZLATNA RUŽA

Nije teško zaljubiti se u Volare kolekciju. Njen tvorac je  Evelyne Boulanger i kolekcija datira još iz 1996. a danas se ponosi sa 3 parfema, od kojih svaki sadrži cvet ruže u srcu. Srednja nota novog Volare Gold  je ruža Grand Amour sa tamno crvenim, baršunastim laticama i simbolizuje večnu, pravu ljubav. Njegov gurmanski dry down sa notama slane karamele čini ovaj miris neodoljivo luksuznim.  

 

3. ZLATNI PRAH

Ručno izrađene u Italiji, poznate Giordani Gold kuglice za nijansiranje  osvojile su srca hiljada ljubitelja šminke. Prirodni sjaj sunca postiže se u samo nekoliko poteza četkicom. Jubilarno izdanje ovih kuglica za nijansiranje obogaćeno je zlatnim prahom koji dodaje efekat toplog presijavanja, još više sunca na vašem licu!

 

4. ZLATNI SASTOJCI

Nema potrebe da se Milk and Honey kolekcija proizvoda posebno predstavlja. Organski ekstrakti mleka sa medom neguju vašu kožu još od 1998. Ova kolekcija će vas razmaziti od glave do pete. A sada su odabrani proizvodi dostupni po posebnoj jubilarnoj ceni!

 

5. ZLATNI DETALJI

Asesoari su takođe u posebnom slavljeničkom duhu. Bež Celebration torba sa modernom ševron šarom ima fantastičnu unutrašnjost boje limuna prateći jubilarni dizajn. Zlatne kopče na kaišu kao i zlatni rajsferšlus savršeno dopunjuju kremaste nijanse torbe. U  Celebration kolekciji takođe vas čeka predivan, svileno nežna ešarpa. Požurite ako vam se sviđa, jer u pitanju je ograničena serija!

Tekst: Fotografije: Oriflame