Izbor urednika: Najbolje na rasprodaji

Ko to ne voli dobru rasprodaju? Na rasprodaji možete naći vaše najdraže proizvode po nižoj ceni i dati novim proizvodima priliku bez da imate potrebu da opljačkate banku. Da li vam je potreban dobar savet za kupovinu? Proverite savete naše Gosie Ulaske za najbolje ponude na rasprodaji!

MAGIČNO ZA KOSU

Zima je nemilosrdna prema vašoj kosi – stalno je naelektrizovana i zapetljana. Zašto ne biste isprobali ovu CC kremu u spreju za negu i lepotu kose? U spreju je, što znači da je možete lako koristiti kada god vam je potrebna. Nabavite je odmah!

OLAKŠANJE ZA RUKE

Krema za ruke je nešto što vam je uvek potrebno. Zbog toga ne bi bilo loše da nabavite nekoliko dodatnih da uvek imate jednu pri ruci – u torbi, na poslu i na noćnom ormariću. Zlatna edicija kreme za ruke sa glicerinom, zlatnim jojobinim uljem i vitaminom E je savršen spas protiv zimske isušenosti kože. A vintage dizajn je prelep!

2 U 1 NEGA ZA USNE

Pametni proizvodi za lepotu olakšavaju nam život. A ako možemo imati dva proizvoda u jednom za manje novca, ne razmišljajte puno. Sa The ONE Lip Spa Care balzamom za usne možete zaštititi usne sa daškom boje (hidratacija i UV zaštita). Odličan izbor kada ste u pokretu!

DETOKS ZA KOŽU

Duge zimske večeri su savršena prilika da podarite koži dodatnu pažnju. Sa Swedish SPA maskom za dubinsko čišćenje lica i pilingom za čišćenje kože lica, teško je reći ne. Njihova detoks svojstva učiniće vašu kožu glatkom i svežom. Probajte sa nanošenjem maske četkicom – time će ceo ritual biti još posebniji.

UŽITAK ZA VAŠA ČULA

Kao veliki ljubitelj baleta, posebno volim pudraste roze nijanse i romantične mirise! My Naked Truth toaletna voda se savršeno uklapa u ovu kategoriju. Sada možete da uživate i u kremi za telo sa istim cvetnim mirisom. Ako volite romantične poklone (bliži nam se i Dan zaljubljenih), možete uživati u njima i na sniženju od 50%. 

Tekst: Fotografije: Oriflame Brand Images, Shutterstock