5 Ideja za poklon za nju

Opet je ono doba godine kada se svi razmišljaju na istu temu. Kakav poklon će obradovati njihove najdraže? Nema potrebe za panikom. Oriflame ima sve što vam treba. Evo 5 ideja za sjajne poklone za drage žene u vašem životu.

1. KUTIJA IZNENAĐENJA
Pokažite joj brižnu svoje ličnosti tako što ćete joj poklonitiTender Care set. Kao mala bombonjera – prava poslastica za negu kože! U njemu su 4 varijante univerzalnog: organski med, ruža, brusnica i borovnica. Ona će definitivno znati da vam je stalo do nje posle ovakvog poklona!  

 

2. SET KOJI SE ČUVA
Mirisi su uvek odličan poklon. Uparite miris i rol-on, i to je već prava stvar. Pogledajte naše setove koji su već predivno upakovani spremni za poklon poput Divine poklon seta  ili Giordani Gold poklon seta

3. PRAZNIČNA ŠMINKA KOJA SE MORA IMATI
Ako ona neće da vam kaže šta bi volela da dobije na poklon, nije važno. Oriflame ima odličnu ideju. Ove kuglice za nijansiranje su pravi hit i za to postoji dobar razlog. Ručno izrađeni u Italiji, Giordani Gold kuglice će uskoro postati njen omiljeni komad šminke. Predivno se nanose, koža izgleda preplanulo a osećaj koji pružaju je neodoljiv! 

4. VREME JE ZA OPUŠTANJE
Ponekad je ženi potrebno samo da se opusti. Ako spa nije opcija za nju poklonite joj nešto vrlo slično tome – set sa kojim će lako napraviti spa doživljaj u svom domu. Prepun prirodnih sastojaka, ovaj  Love Nature set sa mentom i malinom  je prava gozba za sva čula. 

5. NIKAD DOSTA SJAJA
Ako put do muškog srca ide kroz njegov stomak onda put do ženskog srca definitivno vodi kroz prodavnicu nakita. Za nju verovatno nema boljeg poklona nego što je lep komad nakita koji se slaže uz njenu ličnost i stil. Bilo da je u pitanju sat, ogrlica, ili narukvica ili nešto drugo, sa nakitom ne možete pogrešiti. 

 
Tekst: Fotografije: Oriflame