5 Ideja za poklone za njega

Umjetnost darivanja nije nešto što baš svima ide od ruke. Ako poklon nije od srca onda zaista i nema neku vrijednost. Ako ste previše zbunjeni oko toga šta da poklonite svom muškarcu evo malo inspiracije za vas.

1. MIRISNI SET
Dobro odabran miris može da učini čuda za njegovo samopouzdanje i šarm. Poklonite mu Eclat Homme Sport set u elegantnoj kutiji. Sa ovakvim poklonom nema greške!

2. ZA SVAKI DAN
Ova vrlo muževna kupka za telo i balzam posle brijanja savršen su poklon za njega. Ne samo da je ovo bezbedan izbor već je hit baš svaki put!

3. SET ZA NEGU KOŽE
Setovi za negu kože se smatraju vrlo ženstvenim poklonom, ali pre nego što to pomislite, imajte u vidu da svako voli da izgleda dobro i to važi i za muškarce. Poklonite mu ključ dobrog izgleda: NovAge Men set

4. MUŠKI ASESOAR
Dosta je beskorisnih suvenira poput šolja koje samo skupljaju prašinu. Poklonite mu nešto što će mu stvarno biti od koristi, kao što je na primer muški asesoar. Sat, šal ili novčanik – odaberite elegantan poklon za njega!

5. ZABAVNI POKLONI
Čak iako deluje staromodno, verujte nam, čarape  su i dalje odličan poklon za njega. Ništa mu neće tako dobro reći da vam je stalo do njega kao lep par čarapa. Ali naravno, odaberite nešto originalno. Pronađite čarape koje će mu izmamiti osmeh. 

Tekst: Fotografije: Oriflame