5 products you need in your valentine beauty kit

5 Proizvoda koji su vam potrebni za Dan zaljubljenih

Spremate se za sastanak ili tražite izgovor da probate novi tretman za kožu inspirisan ovim divnim praznikom? Bez obzira na to da li volite ili ne Dan zaljubljenih, to je savršena prilika da napravite promene u vašem neseseru. Predstavljamo vam 5 proizvoda u koje ćete se sigurno zaljubiti!

1. DA ŠMINKA TRAJE
Naš izbor:The ONE Everlasting sprej za fiksiranje šminke
Sa ovim sprejem nikada nećete morati da brinete o tome da se došminkavate u sred važnih prilika. Kada ga nanesete na lice nakon šminkanja, možete biti sigurni da će čuvati vaš izgled savršenim tokom celog dana. 2. PREDIVAN TRETMAN ZA KOŽU
Naš izbor: Be My Valentine krema za ruke  
Mi kažemo DA kremi za ruke koja ne samo da će hidrirati kožu već će zadovoljiti i vase čulo mirisa predivnim mirisom ruže. Savršena ideja za poklon!3. NEOPHODAN PROIZVOD ZA OČI
Naš izbor: The ONE Wonder ajlajner 
Nijedan neseser za šminku nije kompletan bez ajlajnera. The ONE Wonder ajlajner se ne razmrljava, i ne bledi. Lajner je vodootporan i daje sjajnu završnicu! Dan zaljubljenih izgleda kao sjajna prilika da konačno izvučete savršenu liniju!4. ISTAKNITE VAŠE TREPAVICE!
Naš izbor: The ONE Lash Extensions Maskara 
Uparite the ONE Wonder lajner sa ovom maskarom za najbolji izgled! The ONE Lash Extensions maskara dodaje volume vašim trepavicama I čini da izgledaju neverovatno!  

5. USNE ZA POLJUBAC
Naš izbor: The ONE Color Unlimited Super Matte 
Dostupan u širokoj paleti nijansi, the ONE Color Unlimited Super Mat ruž za usne je sve što vam je potrebno da vam usne izgledaju neodoljivo!

 

 

Tekst: Fotografije: Oriflame