Nova sezona, nova frizura

U prelaznom periodu često imamo potrebu za promenom. Nova odeća, novi tretmani lepote i nova frizura su ono što nam je potrebno. Ovo su frizure i stilovi koje vam predlažemo – požurite u frizerski salon!Kate Bosworth

U svetu frizura, 2015. godina će se pamtiti po slavnoj bob frizuri Kate Bosworth. Prva je skratila kosu u januaru, a nakon toga su je sledile Sienna Miller, Rosie Huntington-Whiteley i Margot Robbie. Mislimo da ćemo biti sledeći na redu… 

  

Kim Kardashian
Kada Kim Kardashian promeni frizuru ceoi svet to primeti. Prvo smo obožavali njenu dužinu do ramena, ali naša “It Girl” nedavno je promenila boju kose u platinasto plavu. Dižemo svoj lepo manikiran palac – ZA!

Jessica Hart

Pune obrve Jessice Hart prirodnog oblika i lepršava kosa savršeno dočaravaju obožavane 70-te.  Nije potrebno da skraćujete kosu, već samo stanjite pramenove i nestašna frizura je gotova.     
Beyoncé

Beyoncé je kameleon kad su u pitanju frizure. Menja boju i stil brže nego što većina ljudi menja odeću.  U prvom trenutku nam je bilo žao što više ne možemo da se divimo njenim raskošnim, dugim, plavim uvojcima, ali je dužina kose do brade uverljivo jedna od frizura koje joj odlično stoje.     
Lily CollinsKada je  Scarlett Johansson ošišala kosu u stilu punk- frizura bili smo malo iznenađeni.  Ipak, kada je Lily Collins takođe hrabro skratila kosu bilo smo zaista zadivljeni! Ne samo zbog stava koji takva frizura odražava već i zbog doze sofisticiranosti koju je ta frizura dočarala. 

Tekst: Fotografije: Getty & Shutterstock