Vodič za kupovinu za Dan žena

Međunarodni Dan žena je odlična prilika da pokažete ženama u svom životu koliko vam znače. Ako vam je teško da odaberete adekvatan poklon, onda proverite vodič za kupovinu naše urednice Gosie Ulaske. Ona zna koje to proizvode za lepotu možete odabrati!

ZA ONE OPSEDNUTE MANIKIROM
Svi imamo tu jednu prijateljicu koja kao da živi u salonu za nokte i uvek ima savršen manikir. Za Dan žena, poklonite joj naše The ONE Long Wear lakove za nokte u novim nijansama. Obožavaćete ih!

ZA MAKE-UP STRUČNJAKE
Imate li prijateljicu koja zna svaki make-up trik i savršeno povlači liniju ajlajnera za kapke? Onda sledite najnoviji trend za usne i kupite joj ruž za usne odvažne tamne boje. Odmah ćete joj izmamiti osmeh na licu!

ZA LJUBITELJE CVEĆA
Cveće je uvek dobar odabir, ali ono, nažalost, traje svega nekoliko dana. Ovog puta odaberite cvetni poklon koji uvek miriše jednako dobro - miris! Zašto ne biste isprobali sa šarmantnom cvetnom kombinacijom naše nove toaletne vode Wonder Flower

ZA ONE KOJE OBOŽAVAJU NAKIT

Marilyn Monroe je pevala: „Dijamanti su devojčini najbolji prijatelji,“ i teško je ne složiti se sa njom. Blistavi nakit dodaje dašak glamura bilo kom izgledu. Ogrlica zlatnog sjaja i naušnice s kamenčićima boje lavande izgledaće elegantno na bilo kojoj ženi.

ZA STILISTE KOSE 
Nova boja, šiške ili ombre? Neke žene vole da se igraju sa svojim izgledom menjajući frizuru. Definitivno će ceniti proizvod koji će pripremiti njihovu kosu za sledeću promenu. Zbog toga je maska za kosu savršen odabir!
Tekst: Fotografije: Getty Images