Pokloni koje naši urednici STVARNO vole

Jeste li znatiželjni da saznate šta stručnjaci priželjkuju za praznike? Popričali smo sa našim Beauty urednicima iz celog sveta da bismo saznali koji su proizvodi na vrhu liste njihovih želja.

SOPHIA MARINHO DE LEMOS, Stockholm
“Zime u Stockholmu su vrlo hladne, a u februaru je moja koža vrlo tanka i umornog izgleda čak i ako spavam punih osam sati. Za ove praznike priželjkujem NovAge mikropiling za lice. Uklanja izumrle ćelije kože i savršena je dopuna mojoj NovAge Ecollagen kolekciji, a divno ružičasto pakovanje lepo izgleda na polici ormarića u mom kupatilu”.

FÁTIMA DE LACHICA LIEKENS
Južna Amerika

“Ne postoji ništa toliko zanimljivo i upečatljivo ove sezone kao što su to tamne usne koje privlače poglede. Definitivno ću ih na taj način šminkati ove godine na zabavama za praznike, te na samom dočeku Nove godine. Kako bi se moj make-up ipak malo razlikovao koristću make-up za usne u mat verziji te u sjajnoj, vinil varijanti. Moj je favorit: The ONE Lip Sensation Matte Mousse tečni ruž za usne.

EWA BRENNAN
Afrika

“Verujem da je suština žene u mirisu koji nosi. Iz tog razloga obožavam da dobijem na pokolon Giordani Gold Essenza parfem. To je savršen poklon da bi se svaka žena osećala ženstveno i odisala samopouzdanjem. Bočica je sama po sebi vrlo posebna.

Obožavam taj miris, kao i Giordani Gold kuglice za nijansiranje. To je savršeno za glamuroznu večeru tokom prazničnih večeri.  Giordani Gold kuglice za nijansiranje nanesite i na vrat i na dekolte, pa će dojam biti još potpuniji."

MALGORZATA ULASKA
Centralna Evropa

“Ako postoji detalj koji obožavam kod praznika – onda je to miris cimeta! Topli miris medenjaka koji je pečen u pećnici, svojom aromatičnom aromom cimeta koji odlično pristaje uz toplu šolju čokolade. U tome je čar! Sezonski začini dočaravaju praznični ugođaj u vašem domu.  Ovi ugodni mirisi takođe mogu biti začin vašoj beauty rutini nege kože.

Krema za ruke, losion za telo, sapuni i balzami za usne sa mirisom cimeta i meda bude sva moja čula. Volim da dobijem praktične poklone koji stvarno dočaravaju praznični ugođaj i nakon što proslave završe. Posebno bih volela da dobijem Spiced Citrus kremu za ruke i sapun ili Univerzalni balzam s cimetom.

 


 Tekst: Fotografije: Victoria Stillwell i Oriflame urednički tim