Kako se spakovati za ljetnju destinaciju

Kada se spremate za ljetovanje, postoje neki beauty proizvodi koje je neophodno ponijeti. Pogledajte našu listu za sigurno uživanje u odmoru!

Zaštita od sunca

Bez obzira da li idete da se sunčate pored mora ili ćete odmor provesti u nekom gradu, neophodno je da sa sobom ponesete kremu za sunčanje. Osim kreme, ukoliko je vaša destinacija za odmor neki grad, potrebna vam je i dodatna zaštita kože od zagađenja vazduha, koju pružaju proizvodi poput Optimals Multi-Protection Urban UV Day Shield SPF 30. Ne zaboravite ni naočare ni omiljeni šešir! Tek onda ste potpuno spremni da se prepustite čarima ljeta.

 

Letnje osveženje

Maksimalno iskoristite svoje ljetnje dane uz energizirajuće gelove za tuširanje iz naše Love Nature kolekcije. Prirodni sastojci i biorazgradive formule garantuju da ćete i na odmoru odabrati održivost. Da ne pominjemo što, osim dobrobiti po kožu i okolinu, gelovi iz ove kolekcije imaju i neverovatno dobar miris!

 

Zaštita od znojenja

Da biste zaštitili kožu od znojenja, opredelite se za rol-on umesto dezodoransa u spreju. Iz naše Activelle linije odaberite rol-on sa ActiBoost tehnologijom, koja se aktivira pri pokretu i pruža osjećaj svježine. Savršeno za aktivan odmor!

 

Kozmetička torbica

Važno je da ponesete prostranu kozmetičku torbicu u koju lijepo mogu da stanu svi neophodni proizvodi. Providni džep u našem Luna neseseru je veoma zgodan jer lako možete naći sve što vam treba, dok imate i vrećicu za šminku koja se lako skida od ostatka nesesera i savršena je za ponijeti!

 

Tekst: Fotografije: Oriflame