Kako miris može da transformiše vaše raspoloženje

Kako je tema emocionalnog blagostanja i dalje popularna, niko zapravo nije istražio moć mirisa da nam pruže dobar osjećaj, niko do sada. Evo nekoliko super mirisa koji će vam pouzdano podići raspoloženje.

 1. Razbudite se sa notama juzu voća i mente

   

  Poreklom iz Japana, Juzu voće je moderna nova namirnica koja na trpezu donosi jedintvenu začinsko voćnu aromu I popupulano je u najboljim svetskim restoranima. Kada se kombinuje sa klasičnim svežim mirisom mente, dobijamo miris koji odiše poletom i pruža vam savršen početak dana.

   

 2. Crvena pomorandža i kurkuma za osmeh

   

  Najjednostavnije rečeno, sve što nas podseća na sunce čini nas srećnijim. Zato neka sočni miris crvenih pomorandži ispuni vaš dan toplinom. Posebno kada je u paru sa mirisima zdrave i sve popularnije kurkume - osetićete taj zlatni sjaja sreće.

   

 3. Osetite romansu sa šljivom i crnim biberom

 

Mekoća i senzualnost su ključni kada se radi o raspoloženju za ljubav. Najnoviji sastojak ovog mirisa je šljiva, sa svojim baršunastim cvetnim mirisom. Dodajte malo pikantnih nota sa crnim biberom, poznatim po svojim afrodizijačkim svojstvima. Ljubav je u vazduhu!

 

 1. Opustite se uz note lavande i kedrovine

 

Nežni i senzualni miris lavande, uvodi vas u opuštajuću atmosferu i to nije ništa novo. Ali kombinacija sa slatkim i zemljanim notama kedrovine stvara raskošni, bogati, novi miris - koji je kao nagrada posle napornog dana.

 1. Osetite moć mirisnih nota!

 

Ako ste spremni za vašu dozu dobrog osećaja, onda će vam biti drago da čujete da je svaka od ovih moćnih kombinacija mirisa uhvaćena i sačuvana u predivnoj ambalaži novih, senzacionalnih gelova za tuširanje, pene i mirisa. Možete saznati više o Feel Good kolekciji ovde. Izaberite kako želite da se osećate i uživajte u novom iskustvu!

 

Tekst: