Kako do tečne kose – najvećeg trenda ove sezone

Super glatka, svilenkasto mekana i sa vrhunskim sjajem – upravo tako želimo da nam kosa izgleda. Trend, koji se zove tečna kosa, podrazumeva da je kosa toliko sjajna da izgleda kao površina vode. Zvuči kao nešto što biste želeli za sebe? Nastavite sa čitanjem da biste pronašli vodič "korak po korak" o tome kako da kreirate taj izgled kod kuće

Sve počinje zdravom kožom glave

Zdrava koža glave je osnova za sjajnu kosu. Dakle, hajde da počnemo tako što ćemo prvo oprati kosu Eleo šamponom i regeneratorom obogaćenim uljem .  Ovi proizvodi sadrže šest moćnih  ulja koja neguju kosu iznutra, dok brinu o koži glave.

Dodajte zaštitu od toplote

Naprskajte malo HairX spreja za zaštitu od toplote  na vlažnu kosu i pročešljajte se da bi se ravnomerno rasporedio.  Ne samo da pruža najbolju zaštitu od vrućeg pribora za oblikovanje,  već sadrži  i keratin koji pomaže u  da kosa bude glatka i ostane hidrirana sa dodatnim sjajem!

 

Vreme je da pravi pribor
Koristite Styler veliku okruglu četku  dok sušite kosu fenom. Koristite presu na malim odeljcima kose, pomažući se ravnom širokom četkom .

Fiksirajte sprejom

Upotpunite svoj igled pomoću HairX Advanced Care Style Smart spreja za sjaj kose  koji ćete prethodno naprskati na četku.  To će vam obezbediti veću kontrolu prilikom stilizovanja. Sprej je formulisan sa posebnom tehnologijom za sjaj koja pomaže kosi da zadrži vlagu i obezbedi postojanost sjaja do 24 časa.

Dodatni savet!  Uložite u keratinski tretman

Ako želite dugoročni izgled tečne kose, uradite tretman keratinom u salonu.  To je hemijski proces ispravljanja kose i izgladite teksturu – ne razmišljajte više neposlušnoj kosi, bar neko vreme.  Efekti tretmana traju oko tri do šest meseci, ali ipak  morate  da uložite  malo truda fenom i presom kako biste stvorili besprekorni izgled tečne kose.