Fokus na negu kose: Smuti maske za kosu

ozvolite da vas upoznamo sa novim načinom kako da svojoj kosi pružite sočni tretman!

Da li je smuti za kosu važna stvar? 
Da! Smutiji za kosu su poslednji trend ove sezone iz tri razloga: oni su višenamenski proizvodi koji se mogu koristiti kao balzam ili kao maska, hidriraju, razmršuju, i omekšavaju vašu kosu dok daju divan miris!
Tri sočne Love Nature maske za kosu su savršen dodatak vašoj redovnoj rutini kose - neguju je, hrane i oživljavaju koristeći prirodne sastojke koje poznajete i volite! Pored toga, mirisna formula je takođe i biorazgradiva, bez silikona, pH uravnotežena i dermatološki testirana.

Hranjivi avokado  za sve tipove kose

Sadrži ekstrakt avokada prirodnog porekla - poznat je po svojim izvanrednim hranljivim svojstvima. Vitamini i masne kiseline u ulju avokada takođe su odlični za regenerisanje svih tipova kose.

Bogata banana  za suvu kosu

Sadrži ekstrakt banane prirodnog porekla - bogat je kalijumom, prirodnim uljima, ugljenim hidratima i vitaminima koji pomažu u omekšavanju i hidrataciji kose.

Revitalizujući mango  za farbanu kosu

Sadrži ekstrakt manga prirodnog porekla - bogat je sastojcima flavonoida i vitaminom A koji pomažu u zaštiti kose i visokim sadržajem esencijalnih masnih kiselina koje pomažu u održavanju živosti obojene kose.

 

 

Kako se koriste?

Opcija 1: Umasirajte u vlažnu kosu od korena do vrha i isperite nakon 10 minuta.
Opcija 2: Umasirajte u vlažnu kosu od korena do vrha, prekrijte je kapom za tuširanje i ostavite da deluje tokom noći.