3 razloga da volite prirodu ako imate masnu kožu

Ukoliko je vaša koža masna, znate da ona zahteva posebnu negu da bi bila u optimalnom stanju. A ako je ta nega puna prirodnih sastojaka, rezultati će biti još bolji! Otkrijte našu najnoviju Love Nature liniju sa organskim ekstraktom čajnog drveta i limete koja odgovara potrebama masne kože.

1. Sastojci organskog porekla

Sastojci nove Love Nature linije dolaze sa održivih organskih farmi, što znači da nisu tretirani pesticidima i njihov uticaj na okolinu je smanjen. Na ovaj način čuvamo svoje dragocene eko sisteme, vodu i zemlju!

 

2. Koža uživa u prirodnim sastojcima

Obožavaćete benefite ulja čajnog drveta i limete za vašu kožu. 2 u 1 maska i piling za čišćenje lica, gel za umivanje, tonik i dnevna krema čine liniju u kojoj možete uživati svaki dan!

 

  • Organski ekstrakt čajnog drveta za čišćenje

    Organsko esencijalno  ulje čajnog drveta ima antimikrobna svojstva koja deluju na nesavršenosti, ali je takođe poznato i po sposobnosti da redukuje gubitak vode i pospeši hidrataciju.

     

  • Limeta za matirani ten

Ručno brana limeta najvišeg kvaliteta dolazi iz države Colima na pacifičkoj obali Meksika. Ekstrakt ovog voća daje koži besprekoran izgled zahvaljujući matirajućim i tonizirajućim svojstvima.

 

3. Dobijate najbolje od prirode!

Svi ekstrakti naših glavnih sastojaka su garantovano gajeni i procesuirani bez upotrebe hemikalija. Sačuvana su originalna svojstva biljke tako da je vaša koža manje izložena svemu što joj ne treba. Umesto toga dobija više dobrih stvari, baš kako je priroda i odredila!

 

Tekst: Fotografije: Oriflame