Imate suvu kožu? Evo 3 razloga da volite prirodu

Volite li svoju kožu? A prirodu? Onda imamo sjajne vesti – naša najnovija Love Nature linija za suvu kožu je sa organskim ovsom i godži bobicama. I znamo barem 3 razloga zbog kojih ćete je odmah zavoljeti!

1. Bez nepoželjnih sastojaka

Formulacija je bez alkohola i barabena, što je čini pogodnom za osetljivu kožu. U potpunosti biorazgradiva formula, bazirana je na organskim ekstraktima koji obiluju benefitima za zdravlje i lepotu.

 

2. Možete uživati u hranljivim sastojcima

Kombinacija ovsa i godži bobica čini savršenu formulaciju koja umiruje kožu i vraća je u optimalno stanje. Micelarna voda, maska za lice i dnevna krema sa ovim sastojcima pomažu da se sačuva hidriranost kože.

 

  • Hranljivi ovas

    Ovas pomaže u nezi kože, čineći je mekšom ali takođe ima i umirujuća svojstva. Pruža osećaj kao da vam je koža ušuškana nežnim pokrivačem.

     

  • Umirujuće godži bobice

Nutritivno bogati i puni moćnih antioksidanata, vitamina i aminokiselina, ovi mali egzotični dragulji pomažu vam u zaštiti i hidrataciji pa možete uživati u novopronađenom blagu za negu kože!

 

3. Održivi izbori

Odabirom naše linije Love Nature dajete doprinos održivosti i brinete o našoj okolini. Sa 40% pakovanja napravljenog od reciklirane plastike i biorazgradive formule, vaše svakodnevno uživanje u ritualima lepote je bez griže savesti!

Tekst: Fotografije: Oriflame