Kako postići viralni make-up izgled u stilu Male sirene

"Morska sirena" (Mermaidcore) je najnoviji letnji trend koji je osvojio svet lepote – vreme je da ga isprobate i prepustite se čaroliji. Kombinacijom mistične lepote i naglascima inspirisanim okeanom, naš vodič u pet koraka će vam omogućiti da izgledate i osećate se poput prave morske boginje.

Od manikira inspirisanog Barbie do nežnog grunge make-upa inspirisanog Sredom Adams, nije tajna da mediji imaju veliki uticaj na naše beauty odabire. Najnoviji modni talas? #Mermaidcore – ljetnji trend koji je napravio pravu senzaciju u stvarnom životu nakon premijere novog filma Mala sirena. Uz simfoniju letnjih talasa, plaže, "staklene kože" i sjaja bisera, lepota u stilu morske sirene oživela je i izvan ekrana. Zaronimo u nju!

Korak 1: Staklena koža morske sirene
"Morska sirena" Mermaidcore čini blistavi sjaj nalik staklu koji omogućava da vaša koža zablista. Preskočite teške podloge i umesto toga koristite lagane tonirane kreme ili BB kreme kako biste ujednačili ton vaše kože. Pomešajte ga s Illuskin tečnim hajlajterom kako biste stvorili sjajni efekat na jagodicama. Upotpunite svoj izgled morske sirene vodootpornom maskarom koja će izdržati vodene avanture i hidratantnim uljem za usne kako biste postigli efekt već vlažnih usana.

 

Korak 2: Sjajni nokti, ulje za usne i oči s efektom bisera 
Estetika visokog sjaja je nesumnjivo najveći trend ovog leta! Istaknite svoje nokte pastelnim bojama sa hromiranom ili sjajnom završnicom ili eksperimentišite sa stilom koji oponaša penaste talase mora. Za zadivljujući pogled, odlučite se za biserne senke u okeansko plavoj boji, zelenoj boji morske pene ili ljubičastoj boji riblje krljuštikako biste dočarali eteričnu, podvodnu privlačnost.

Korak 3: Viralni talasi morske sirene
Kako biste bez napora postigli talasasti izgled kose poput morskih talasa, nanesite sprej s morskom soli na svoju kosu i pustite da se osuši na vazduhu. Morska so može jako isušiti kosu, zato ne zaboravite da negujete vlasište novim DUOLOGI Anti-Flake Purifying pilingom. Želite li višeda naglastite svoje talase? Koristite peglu za kosu! Zaštitite kosu sprejom za zaštitu kose od toplote, podelite je na pramenove i svaki deo zavrnite od lica prema spoja dok ga stežete peglom. Promenite smer prilikom svakog uvijanja, a kao završni korak nanesite lak za kosu za dodatno učvršćivanje.

 

Korak 4: Mirisi inspirisani morem 
Letnji miris koji odaberete takođe može igrati ulogu u stvaranju savršenog letnjeg raspoloženja. Potražite osnažujuće parfeme, mirisne sprejeve za telo i kosu koji imaju vodene note morske soli, s podtonovima kokosa ili citrusa. Mirisi kao što su Nordic Waters i Wake Up Feel Good odmah će vas odvesti na more i pojačati vaš šarm sirene.

Korak 5: Proizvodi sa zaštitnim faktorom
"Morska sirena" Mermaidcore je zabavan letnji trend, ali o zaštiti od sunca nema pregovaranja. Obavezno uključite ZF proizvode u svoju rutinu kako biste zaštitili svoju kožu od štetnih UV zraka. Potražite kremu za sunčanje širokog spektra s najmanje ZF 30 i nanesite je na sva izložena područja tela. Odaberite i kozmetičke proizvode kao što su balzami za usne, hidratantne kreme, pa čak i sprejevi za kosu koji sadrže ZF kako biste zaštitili svoje usne, lice i talase svoje (sirenine) kose.

Tekst: