Pronađite poklon jedinstven poput nje!

Tražite savršeni poklon za majku, voljenu ženu, sestru, drugaricu ili koleginicu s posla? Na pravom ste mestu! Pronađite savršeni komad nakita koji će odgovarati njenoj jedinstvenoj ličnosti!

Svaka žena je drugačija i jedinstvena, baš kao i svaki dragi kamen iz kolekcije Norrsken. Žene nisu samo prirodno različite - vreme i životne okolnosti su izgradili njihov karakter i učinili ih neverovatnima i posebnima.

 

Na sličan način, Norrsken drago kamenje odabrano je zbog svoje jedinstvene prirodne lepote i uklopljeno u dizajn koji naglašava njihovu posebnost. Svaki kamen je jedinstven što garantuje da će nakit biti samo njen i ekskluzivan.

 

Ovog Dana žena, proslavimo ono što žene čini jedinstvenima! Potrebna vam je inspiracija? Pripremili smo jednostavan vodič kroz poklone koji će vam pomoći da odaberete nakit koji će savršeno naglasiti njenu ličnost. Pokažite joj koliko vam znači i koliko je jedinstvena!  

 

Za ženu koja proslavlja nove početke

Dobila je novi posao, završila fakultet, započela novi projekat ili prolazi novu fazu u svom životu? Onda je Dragonfly Garnet kolekcija savršeni izbor za nju! Vilinski konjici simbolišu transformaciju, prilagodljivost i samoostvarenje, a crveni granat je kamen koji predstavlja kreativnu vatru.  Poželite joj sve najbolje u novim izazovima!

 

Za onu koju volite

Šta može nadmašiti romantiku trenutka u kome zajedno posmatrate noćno nebo? Nežna i blistava Galaxy Quartz kolekcija najbolji je izbor za vašu voljenu. Ružičasti kvarc povezuje se s ljubavlju, mirom i skladom i simbol je večne i bezuslovne ljubavi. Pokažite joj da je ona pravi izbor za vas!

 

Za odvažnu, strastvenu ženu

Nije li njena strast prema ostvarivanju snova inspirativna?  Njen strastveni pristup svemu što radi? U tom slučaju, Passionate Tourmaline kolekcija je najbolji izbor. Oči uskovitlane ružičastozlatne zmije ukrašene su crvenim turmalinom – kamenom hrabrosti, strasti i samopouzdanja. Pokažite koliko joj se divite!

 

Za ženu modernog stila

Uvek izgleda besprekorno? Obožava modu i dobro poznaje svaki novi trend? Onda su vaš izbor Feminina naočare za sunce - vrhunski modni dodatak. Ženstveni okvir crne boje, u stilu “mačje oči”, obogaćen je Swarovski® kristalima. S njima ne možete pogrešiti! Iznenadite je poklonom koji će obožavati!

 

Nagradite njenu žensku mudrost

Uticala je na vas na određeni način? Naučila vas nečemu što niste znali? Ako se iskreno divite njenoj snazi i mudrosti, Rose Pearl kolekcija će vam pomoći da to joj to pokažete!  Biseri su simbol ženstvenosti i mudrosti te savršeno nadopunjuju svakodnevnu eleganciju. Oraspoložite je na njen dan!

 

Za smirenu, ali hrabru ženu

Smirenost ne podrazumijeva uvek pasivnost. Ona vas umiruje svojom mirnom aurom, ali vas i podtsiče na aktivnost kada je potrebno.  Serene Amazonite kolekcija je poklon koji ste tražili! Amazonit se još naziva i kamenom hrabrosti, a poznat je po svojem umirujućem efektu. Pokažite joj kako se smireno osećate uz nju!

 

Klasika koja nikad ne izlazi iz mode

Još uvek niste sigurni? Imamo sigurnan izbor za vas. Geometric sat je predivni modni dodatak i savršeni izbor za ženu istančanog ukusa.  Ukrašen je mozaikom crnih i prozirnih Swarovski® kristala i opremljen safirnim staklom otpornim na grebanje što ga čini poklonom koji nikad neće zaboraviti. Pokažite joj da cenite svaki trenutak proveden s njom!

 

Možete li zamisliti ovaj nakit na njoj? Verujte svojoj intuiciji i omogućite joj da se oseća predivno i voljeno!

 

Ako želite da vidite više, pozivamo vas da pogledate ostatak Norrsken kolekcije u našem online katalogu.

Tekst: Fotografije: Oriflame