3 savršena letnja proizvoda za njega

Leto je već uveliko tu. Veliki je izazov uvek se osećati sveže i energično u ovim vrućim i dugim danima. Ne brinite, jer mi imamo izvanredne proizvode s kojima će vaši letnji dan biti ispunjeni energijom i svežinom.

#1 North for Men osvežavajući mirisni sprej za telo

Poznato je da kad mirišete lepo i sveže, osećate se produktivnije i pozitivnije. Vaše celokupno raspoloženje može se poboljšati s odličnim sprejem za telo koji vam daje osećaj svežine i muževnosti. Miris koji otelotvoruje suštinu pravog džentlmena, North for Men otvara se živahnom svežinom naglašenom citrusnim notama. Širi se u prijatne cvetne note u srcu mirisa za one koji su sigurni u svoju muževnost. U osnovi je zaokružen senzualnim notama vanile i tisovine.

#2 NovAge Men set za negu kože

Koži je leti potrebna dodatna hidratacija jer sunčevi zraci isušuju kožu. Da bi vaša koža dobila sve potrebno, obezbedite joj pravilnu negu uz NovAge Men set za negu kože koji sadrži sredstvo za čišćenje i piling, gel za područje oko očiju, serum i gel-losion. Osmišljen je za efikasnu borbu protiv znakova starenja i umora. Ostavlja kožu energizovanom i svežijeg, glatkijeg i mlađeg izgleda.

#3 Wellness paket za muškarce:

Dugi letnji dani mogu biti prilično iscrpljujući, naročito kad se svaki dan suočavate sa rokovima koje treba ispoštovati. Preterano znojenje uzima energiju i čini nas lejnim za svakodnevne obaveze. Da biste ovo sprečili, treba da se brinete o svom organizmu i kako se oseća iznutra. Zdravo telo znači i zdravu kožu kao i poboljšano celokupno stanje organizma. Wellness paket za muškarce sadrži vitamine, minerale, Omega 3 masne kiseline i astaksantin koji jača imuni sistem. Koristite ga svakodnevno!

Budite ispunjeni svakog dana uz ove posebno odabrane proizvode!

Tekst: Fotografije: Oriflame Central Europe