7 proizvoda koji su potrebni svakom muškarcu

Da li želite da obogatite svoju rutinu tuširanja i brijanja ali ne znate baš odakle da počnete? Bez brige! Pred vama je sedam kozmetičkih proizvoda koji su potrebni svakom muškarcu!

1. KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU

Izgledajte odmorno bez obzira na sve! Sa pravom kremom za područje oko očiju, duge noći i prekovremeni rad u kancelariji neće se videti sledećeg jutra. North for Men Advanced Age Control krema za područje oko očiju dokazano smanjuje tamne krugove oko očiju i otečenost za čak 76%.

2. DNEVNA KREMA
Zaštitite svoju kožu od okoline! Sunčeva svetlost i zagađenje ubrzavaju starenje kože i dodaju godine vašem licu. Zato zaštitite svoju kožu sa Optimals Even Out Preventing dnevnom kremom ili North for Men Advanced Age Control krema za lice.

OO

3. NOĆNA KREMA
Neka vaš san radi za vas. Zdrava, atraktivna koža je hidrirana i blistava. Zato je jako važno da negujete svoju kožu adekvatno pre nego što odete na spavanje. Optimals Even Out Replenishing noćna krema će jako prijati vašoj koži.

4. KREMA ZA POSLE BRIJANJA
Mislite da je dovoljna hidratantna krema posle brijanja? Razmislite ponovo. Takođe vam treba i krema za posle brijanja, kao što je  North for Men Sensitive Soothing krema koja će rashladiti vašu kožu, smanjiti iritacije i neprijatan osećaj. Proizvod koji svi muškarci moraju  imati! 

OO

5. SET ZA NEGU
Nemojte biti od onih muškaraca koji zanemaruju svoje nokte. Negovane šake odaju sjajan prvi utisak. Dobar pribor za nokte sadrži dve grickalice za nokte (jednu za nokte na rukama a drugi za nokte na nogama), turpiju za nokte kao i male makazice. 

6. PARFEM 
Ostavite utisak efektnim parfemom. Parfem koji nosite govori mnogo o vama i odabrati pravi parfem nije uvek tako lako. Niste sigurni koji parfem da odaberete? Pročitajte naš vodič: Kako da odaberete parfem za svog muškarca.

7. DEZODORANS
Ostanite sveži i kada ste pod pritiskom sa dobrim antiperspirantom. Odaberite dezodorans koji je u skladu sa vašim parfemom ili odaberite dugotrajnu zaštitu sa  North for Men Recharge rol on dezodorans.

Tekst: Fotografije: Anna Mårtensson