Proizvodi za negu kože – vodič za darivanje

Proizvodi za negu kože su odličan dar, ali može biti pomalo teško kupovati ih za nekog drugog. Pitali smo našu urednicu koja je obožavateljka proizvoda za negu kože - Jeanette Olsson, da nam da savete koji su odlični za celu porodicu. Problem je rešen!

MAJKA

Jedna od znakova starenja kože je gubitak elastičnosti i čvrstih kontura lica. Iz tog razloga preporučujem NovAge Ultimate Lift set za negu kože. Ova je linija za negu kože obogaćena AspartoLift tehnologijom, i klinički dokazano povećava elastičnost kože u samo u 12 nedelja. Mali luksuz za negu kože su i NovAge uljane kapsule za lice. One su obogaćene raskošnom, hranjivom mešavinom prirodnih ulja koja deluju u sinergiji da bi obnovila zdravi izgled kože. 

OTAC

Možda mnogi to ne misle, ali očevi svakako trebaju odgovarajuću negu i rutinu nege kože kao i žene. Spoljašnji faktori poput brijanja i povećane proizvodnje sebuma utiču na činjenicu da je muškoj koži potrebna hidratacija. Darujte očevima proizvode North For Men. Oni su bogati antioksidantima i energizujućim sastojcima. To je dobro za zaštitu kože nakon brijanja. Balzam smanjuje iritaciju kože. 

SESTRA

U 20-tim godinama je doista važno vreme da počnete da brinete o starenju kože. Preporučujem  NovAge True Perfection  set za negu kože. Čisti ćelije kože i pore, i štiti od slobodnih radikala. Uobičajen znak starenja koji se javlja kod osoba ove dobi je neujednačen ten kože. Pomognite joj da što duže vremena izgleda mlado i negovano uz  Optimals Even Out liniju proizvoda. Deluje na način da ujednačava pigmentaciju i reguliše proizvodnju melanina.  

TINEJDŽER

Tinejdžeri često imaju problema s miteserima i bubuljicama zbog čestih hormonskih promena. Iz tog je razloga nužno čišćenje i piling kako bi se uklonio gornji, mrtvi sloj kože i višak masnoće. Kombinacija salicilne kiseline i voćnih antioksidanata dezinfikuje kožu i sprečava dalju pojavu bubuljica. U dane kada je lučenje sebuma pojačano preporučite Optimals maramice za upijanje suvišne masnoće s lica.
Tekst: Fotografije: Getty Images