Nezaobilazni proizvodi ovog leta

Možda nećemo moći da uživamo u dugim šetnjama na plaži ili u letnjim noćima gledajući zalazak sunca sa prijateljima, ali možemo ih ponovo oživeti iskustvo za čula! Evo nezaobilaznih proizvoda zbog kojih će se i ovo leto ponovo osećati kao leto!

Miris koji daje pečat ovom letu

 

Cvetno-voćno-orijentalni mirisi mogu vas odmah odvesti do vaše omiljene letnje destinacije. Podsetite se lepih uspomena i doživite leto uz naše ograničeno izdanje Friends World Tropical Sorbet  mirisa sa sočnim akordom guave! Koristite ga zajedno sa gelom za tuširanje i losionom za telo iz iste linije kako bi miris bio još intenzivniji i dugotrajniji!

Super proizvodi za leto bez kojih ne možete


Rashladite se i zaboravite na umoran izgled očiju za samo 10 minuta s višenamenskim Optimals Hydro Gel Cooling flasterima. Možete ih koristiti na čelu ili na obrazima/liniji vilice. Savet: da biste doživeli pojačan osećaj hlađenja, čuvajte u frižideru pre upotrebe.

To je zabavan, brz i efikasan način hidriranja i izglađivanja područja ispod oka. Takav izgled poziva na selfi!

A pošto želimo što više proizvoda sa efektom hlađenja, ovo su oni koji će najviše prijati: Feet Up Ice Pops osvežavajuća krema za stopala i sprej, obogaćeni zelenom jabukom i mentom To je tretman je za vašea stopala nakon dugog, napornog dana. Osetite osnažujući efekat odmah! 

 

ZF je obavezan


Možda nećete provoditi leto na plaži, već na prednjem tremu ili balkonu ... ali to ne znači da vam nije potreban ZF. Bilo da je sunčano ili oblačno, vašu kožu morate da zaštitite od štetnih UV zraka i zagađenja. Optimals Urban višenamenski losion sa ZF 30 je dobar izbor s obzirom da je dobar za suvu, masnu ili kombinovanu kožu!

 

Letnji stil


Nama ne smeta nam što ćete se sigurno šminkati tokom vrućih letnjih dana - i sigurno vam dajemo dovoljno opcija za odabir! Ali za one dane kada želite da potražite šik ili ležeran izgled, ova dva su najbolji izbor! Ublažite svoje nesavršenosti OnColour BB kremom sa SPF 10, a zatim dodajte malo dodatnog sjaja uz pomoć OnColour Peach Glow prefektora! #IWokeUpLikeThis!

 

Da li je to zvuk okeana? Doživite nostalgiju dana na plaži uz školjke sa Breeze elegantnim naušnicama i ogrlicom! Inspirišite svoje Instagram prijatelje ovim letnim dodacima i uverite ih da dolaze bolji dani! :)

Tekst: Fotografije: Oriflame