Najlepši dar za Dan zaljubljenih – odabir urednika

Dan zaljubljenih je vezan za pokazivanje ljubavi onima koji nam najviše znače. No, budimo iskreni – nije loše da dobijete lepi dar. Pitali smo naše urednike što smatraju najlepšim darom na ovaj poseban dan. Evo njihovog odabira!

FÁTIMA DE LACHICA LIEKENS
Latinska Amerika

Obožavam taj dan! Ukoliko ga provodite sa prijateljicom, onda je najbolji dar smatram The ONE set za konturisanje. Osim što je čini vrlo srećnom, ona će moći da uživa u najnovijem trendu: savršenom osenčavanju obraza!

Ukoliko slavite na romantičnoj večeri, onda svoju ljubav možete pokazati sa So Fever Him – toaletnom vodom koja sadrži ekstrakte slatkog drveta sandalovine. Ukoliko želite da nosite sličan miris - za sebe možete da odaberete So Fever Her toaletnu vodu!

 

 

SOPHIA MARINHO DE LEMOS
Stokholm

Mirisi su neizostavni prilikom proslave Dana zaljubljenih. Zbog toga što volim cvetne toaletne vode svakako ću koristiti Women’s Collection Innocent White Lilac toaletnu vodu na svojoj večeri povodom Dana zaljubljenih. Za njega predlažem Men’s Collection Dark Wood toaletnu vodu – senzualan, muževan miris koji će biti savršena ravnoteža mom ženstvenom mirisu.

 


 

OLGA FYTSYK
Afrika

Dan zaljubljenih je dan romantike i prilika da izrazimo svoja osećanja prema nekome. Moj su savršen poklon u tom slučaju Swedish Spa proizvodi. Osiguraće vam divno iskustvo relaksacije u toplini vašeg doma, ali će očuvati vašu kožu hidriranom i mekanom. 

MALGORZATA ULASKA
Centralna Evropa 

Za savršen Dan zaljubljenih osetite dašak Pariza sa svojom voljenom osobom. Ovaj nas grad ljubavi inspiriše na male sitnice: sveže pečeni kroasani, zajednička šetnja, uživanje u kafi u malim, šarmantnim kafićima. Ukoliko vam se sviđa ta ideja onda nanesite Eclat Mademoiselle i Eclat Lui  toaletne vode da biste osetili romantičnu atmosferu grada.  Ukoliko volite miris pralina onda je krema za ruke s neodoljivim mirisom pralina savršena za vašu kožu na taj posebni dan!

 

 


 


Tekst: Fotografije: The Oriflame Editorial Team