Izbor urednika – osnovno o maskarama

Ne odgovara svaki proizvod svakome – posebno kada je reč o maskarama. Ona koja izgleda sjajno na vašoj sestri, prijateljici ili kolegici, možda neće tako izgledati na vama. Ne treba da budete zbunjeni! Naš izbor urednika o maskarama pomoći će vam da pronađete savršenu maskaru za sebe.

1. Za osetljive oči
Mnogo je maskara u ponudi na tržištu ali, ako imate osetljive oči kao ja i još nosite kontaktna sočiva, znate da je pronalaženje odgovarajuće maskare pravi izazov. Kako iritacija predstavlja glavni problem, potražite pH-izbalansirane ili hipoalergenske formule koje će postići pravi efekat, bez osećaja neugodnosti.
Dopašće vam se: The ONE 5-u-1 WonderLash maskara 

2. Vodootporna
Ludi ste za plivanjem? Džogiranjem? Skijanjem? Kada ovim izazovima dajete prednosti nad ženstvenošću, potrebna vam je izdržljiva maskara koja je otporna na razmazivanje, vlagu, vodu i – u vašem slučaju - na život punim plućima. Uvođenjem posebne Lash Wrap tehnologije, nema potrebe da odustanete od nošenja maskare čak i u najekstremnijim uslovima. A uklanja se samo toplom vodom!
Isprobajte: The ONE No Compromise maskara

3. Za jačinu
Mnogi imaju problem sa slabim, lomljivim trepavicama koje lako opadaju. Za zavodljive trepavice, investirajte u maskaru za veći volumen koja daje punoću i dužinu trepavicama ne stvarajući grudvice. Takođe bih vam preporučila da negujete svoje trepavice. Potražite formule bogate vitaminima koje regenerišu i smanjuju opadanje. 
Isprobajte: Giordani Gold Iconic višenamjenska maskara

4. Za "širom otvorene oči" 
Ako imate sitne ili duboko usađene oči, maskara za produživanje će pomoći u kreiranju izgleda “širom otvorenih očiju”. Probajte The ONE Eyes Wide Open maskaru sa četkicom koja podiže trepavice od korena i uvija ih istovremeno – ona je jedna od mojih omiljenih - za celi život.

5. Za volumen
Može biti teško postići dugačke, bujne i precizno namazane trepavice bez stvaranja grudvica. Ako vam ovo zvuči poznato, potražite maskaru čija četkica odvaja trepavice i nanosi se u ujednačenom sloju, za dugačke trepavice koje ne ostavljaju osećaj težine. Volim je za dnevnu varijantu.

Tekst: Fotografije: Oriflame