Vodič za izbor poklona!

Sezona poklona stiže, ali ne brinite. Oriflame ima ideju za savršen poklon za svakoga!

ZA VAŠU DRAGU 
Savršeni poklon je poklon koji se može i kombinovati i koristiti na više načina svakog dana. Set podesivih naušnica je savršen poklon za vašu devojku i predstavlja idealnu kombinaciju klasičnih perli i sjaja koji ostavlja bez daha – nijedna žena neće ostati ravnodušna.  

ZA VAŠEG DRAGOG
Nagovestite mu da maštate o vikend putovanju tako što ćete mu pokloniti savršenu torbicu za putovanja – to je kozmetička torbica   s kojom ne možete pogrešiti! Kombinacija boja i materijala daje joj luksuzna izgled a nadamo se da će i vaše putovanje proći u istom stilu.

ZA SESTRU
Veliki deo zadovoljstva u smislu poklona predstavlja otvaranje poklona – na taj način ova pletena kapa predstavlja savršen poklon za vašu sestru a stiže u slatkom i neodoljivo savršenom pakovanju! 

ZA MAMU
Ima li boljeg načina da pokažete da joj pokažete koliko vam znači nego da joj poklonite mekani šal koji će je ugrejati kao topli zagrljaj! Ovaj lep i praktičan šal lepo se slaže sa klasičnom bojom vina ili modernom tamno roze bojom – neka sama izabere svoj favorit za ovu sezonu!  

ZA BRATA
Izaberite praktičan i elegantan novčanik za vašeg brata, ne samo da će biti lep poklon za njega već i lep gest koji će ga možda inspirisati na neka zajednička druženja! 

ZA TATU
Ovi praznici nisu praznici bez para čarapa pod drvetom! Ali ove godine elegantan par stiže u razigranom i veselom pakovanju koje ne samo da čini poklon funkcionalnim već i zabavnim! Savršen je za tate!  

Tekst: Fotografije: Oriflame