Savršen poklon za njega

Možda već znate šta ćete pokloniti vašem muškarcu ove praznične sezone, ali šta je s drugim muškarcima oko vas? Prijatelji, radne kolege i saradnici za koje je mnogo teže pronaći odgovarajući poklon? Naš urednik Kirill Kutalov je podelio sa nama par saveta za kupovinu savršenog poklona za muškarce.

Prijatelj sa treninga 

Sastajete se 3 puta nedeljno i jednom ste zajedno igrali fudbal (iako vi više volite košarku). To je vaš prijatelj s treninga. Uvek je tu da vam pomogne oko tegova ili da preporuči dobrog fizioterapeuta. Kupuje sve najnovije dodatke ishrani što ga čini idealnim da mu poklonite Wellness paket za muškarce. To je pravi poklon - prazničan, efikasan i optimističan. 


Vaš najdraži kolega sa posla

Dobro radite zajedno i uživate u međusobnom druženju – pomaže vam sa gramatikom dok mu vi ukazujete na propuste u njegovom poslovnom planu. Čak i vaš šef misli da ste savršen par, ali vi znate da je to samo poslovni odnos. Od 9 do 5 ste zajedno i to funkcioniše. Zabeležili ste kvartalni rast i razvoj uprkos teškoj finansijskoj situaciji. Da mu pokažete da vam je stalo zašto mu ne poklonite “North For Men”? Anti-ageing krema za kožu i balzam za očne kapke su savršen poklon kojim ćete mu se zahvaliti na napornom radu tokom cele godine.   
(Zamalo) momak

Upoznali ste se putem društvenih medija i otkrili ste da imate puno zajedničkih prijatelja. Par puta ste izašli na kafu. Ali vi niste sigurni da li su to romantični izlasci ili ne – vi biste želeli da jesu. Zbunjeni ste trenutnom situacijom. Ukoliko on pokaže malo više inicijative (treba biti optimističan) onda i vi jasno pokažite vaša osećanja. Poklonite mu Possess – miris koji eksplodira mirisnim notama grejpfruta, perunike i lovorovog lista.


Pravi prijatelj

On zna stvari o vama za koje biste bili najsrećniji da ih zaboravi. Svi vam govore da ste poput bračnog para, ali ono što vas drži jeste prijateljstvo pre svega. Momci dolaze i odlaze, ali on je uvek bio najpouzdanija osoba u vašem životu. Retke i tople note ovog mirisa čine savršen poklon za vašeg najboljeg prijatelja. 


Najbolji šef na svetu

Kupovina poklona za šefa može biti komplikovana. Zbog međusobnog poštovanja koje imate ne želite rizikovati da prekoračite bilo kakve granice profesionalnog ponašanja. Za zahtevnog, ali brižnog šefa logičan izbor je Giordani Man toaletna voda.


Jedini

Živite zajedno već dugo godina, ali on i dalje uspeva da vas iznenadi otkrivajući vam nove strane njegove ličnosti i zbog toga se i vi potrudite malo više kada mu birate poklon. Za njega i za nju to moraju biti So Fever toaletne vode – zato što je on vaš, a i vi njegov, najbolji poklon koji možete primiti.  

Tekst: Fotografije: Oriflame Editorial Team