Tri hidratantna proizvoda na bazi ulja koje treba da isprobate ove zime

Što su dani hladniji, Vaša koža postaje suvlja. Znamo da se borite protiv ove pojave I zato smo sastavili listu od 3 proizvoda na bazi ulja koja će sačuvati hidriranost i punoću kože – od glave do pete!

Da li ste za novo iskustvo u čišćenju kože? Mi jesmo, I to za duplo čišćenje ovih u ovim danima! Oriflame novo  NovAge Facial Cleansing Oil (NovAge ulje za čišćenje lica) formulisano je mešavinom ulja, kao što je ulje noćurka. Glatko klizi po koži a kada dođe u dodir sa vodom, pretvara se u mlečni losion, koji lako otklanja sve nečistoće, ostavlja je mekom i nežnom.

Kako se koristi?
Istisnite jednu ili dve doze ulja na dlanove. Nanesite na suvu kožu lica i nežno umasirajte. Ukoliko imate masnu T zonu, obratite pažnju na tu regiju, Pokvasite dlanove i nastavite da masirate dok se ulje ne rastvori u mlečno beli losion. Isperite sa čistom, toplom vodom. Za duplo čišćenje, nastavite sa čiščenjem na uobičajeni način. 

 

Za vrhunsko nežno iskustvo, dato kroz božanski miris, upotrebite Irresistible Aphrodite ulja za telo i masažu (Irresistible Aphrodite Body & Massage Oil), ostaviće Vašu kožu hidriranom, mekom i glatkom nakon tuširanja toplom vodom. Šta još dobijate? Besprekorno blistavu kožu s daškom cvetnog mirisa

Kako se koristi?
Nakon tuširanja, umasirajte ulje na kožu, kružnim pokretima. Lagana, nemasna formula lako se apsorbuje još dok se masirate.

 

 

 

Šta mislite o dodatnoj nezi Vaše suve kose? Zahvaljujući prirodnim uljima kojima je bogato, Eleo dry oil (Eleo suvo ulje) dubinski hrani i regeneriše lepotu i vitalnost Vaše kose. 


Kako se koristi?
Istisnite malo ulja na dlan – dve doze bi trebalo da budu prava mera za srednju dužinu kose. Iskoristite malo više ili manje u slučaju duže ili kraće kose. Rastrljajte ulje između dlanova pre nego što ravnomerno ne nanesete ma vlažnu ili suvu kosu. Ne treba da ispirate.