Saveti za njega - izgled za Dan zaljubljenih

Podržite svog muškarca kako bi ostao na vrhu. Od glave do pete Oriflame ima sve što mu je potrebno da izgleda, oseća se i miriše najbolje svakog dana.

Nije tajna da negovan muškarac odiše samopouzdanjem i harizmom. Kada se koriste zajedno, NovAge Men gel za brijanje i Aftershave gel, obezbediće glatko i lako brijanje i umanjiće iritacije u suvoću koja se može desiti. Za još bolje rezultate, koristite zajedno sa NovAge Men kolekcijom za svakodnevnu negu.

 

Iz teretane na posao, zatim u večernji izlazak u grad, muškaracu koji vodi aktivan život potrebna je prava nega kako bi držao sve konce u rukama, u svakoj situaciji. Novi North For Men SubZero pruža upravo to. Zahvaljujući moćnoj kombinaciji Arctic Pro Defence tehnologiji i dodatim elekrolitima njegova koža će mu pružati intezivan osećaj hidratacije I svežine.

 

Da li voli da koristi isti miris dugo? Zašto da ne osveži svoj zaštitni miris Eclat Toujours toaletnom vodom? Ovaj muževni a ipak nežni miris odiše mirisnim notama za kojima će se svi okretati. Zapamtite, tajna dobrog mirisa nije uvek samo miris na koji je navikao.