Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih zasnovani na onlajn interesovanjima

Vi i vaš partner možda niste imali priliku mnogo da izlazite ovih proteklih meseci i oboje ste se zabavljali pregledavajući onlaj mimove, motivacione citate i zaista lepe recepte. Budući da je Dan zaljubljenih pred vratima, mislili smo da ćemo vam možda pomoći ovim vodičem na osnovu onlajn interesovanja!

Za nju

Ljubitelj muzike

Da li tražite pravi poklon za nekoga ko se bavi muzikom? Da li uvek traži da otkrije nove melodije ili sledećeg popularnog umetnika? Da li ima pravu pesmu za svaku situaciju? Inspirisana muzikom i prožeta uzbudljivim notama đumbira, božura i tonke, naša potpuno nova parfemska voda za nju, Lost in You, savršeni je poklon za svakog ljubitelja muzike!

 

Kraljica podkasta

Da li je nedavno otkrila podkaste? Ili, još bolje, da li je pokrenula sopstveni podkast o brizi o sebi i prolasku kroz teške trenutke? Da li uvek deli motivacione citate na svom Instagramu? Dajte joj prave alate za opuštajuću sesiju brige o sebi: novi asortiman The ONE Expert Care će joj pomoći da postigne savršen manikir i ublaži stres nakon dugog zamornog dana!

 

Beauty influenserka

Prati sve YouTube gurue i vrhunske trendove. Sprema se ujutru uz YouTube vlogove „Pripremite se sa mnom“ i odlazi na spavanje uz "unboxing" video snimke. Da li vam ovo zvuči poznato? Ako je odgovor da, zadivite je vrhunskom rutinom nege kože koja će njenu kožu učiniti spremnom za selfije: NovAge Skinergise! 

 

Za njega

Ljubitelj dobre muzike

Svi znamo tu osobu čija su najdragocenija imovina slušalice! Muzika nam izmami osmeh na lice i pomaže nam da prebrodimo teške dane, pa je svaki poklon u vezi s njom dobrodošao. Lost in You je najzanimljiviji na top-listi mirisa 2021. Inspirisan muzikom, ovaj miris novih parova donosi moderan, jedinstven pogled na ljubav. 

 

Zavisnik od Netfliksa

Svi smo krivi za ovo! Šta može biti bolje od uživanja u zadivljujućoj priči tokom hladnih vikenda? Možda se izgubi pojam o vremenu, tako da će naš 2-in-1 trimer dobro doći za lako i brzo doterivanje! 

 

Onlajn vežbač

Teretane su možda bile zatvorene, ali ovo ga nije sprečilo da stvori savršenu teretanu kod kuće nakon što je čitave dane čitao kritike o najboljim treninzima i pratio savete fitnes jutjubera! Isprobao je sve aplikacije za onlajn trening i čak ima svoju omiljenu rutinu koju prati svaki dan! Kako možete iznenaditi tako motivisanog i energičnog čoveka? Novom linijom North for Men PowerMax! Pomoći će mu da se revitalizuje i osveži nakon napornog treninga!