PROBALI SMO: Maskara sa metalnom četkicom bez vlakana

Uprkos kompleksnom izgledu, koncept koji je iza Giordani Gold maskare sa metalnom četkicom je zapravo veoma jednostavan – probali smo i oborila nas je s nogu.

Šta je čini tako posebnom?
Za razliku od tradicionalnih, Giordani Gold Metal Wand maskara nema klasičnu četkicu. Umesto istih ima metalnu sa jednako raspoređenim proredima. Zahvaljujući tome ona zaista dospeva i do najmanje i najtanje trepavice i daje joj boju od samog korena. Zahvaljujući tome oči vam izgledaju veće i otvorenije, i lepše definisane.

Kakav je osećaj?
Metalna četkica je napravljena od aluminijuma. Zbog toga samo gledajući ovu četkicu nisam znala da li može da potpuno obuhvati moje trepavice. Ali zapravo funkcioniše čarobno! Četkica od metala je glatko klizila po trepavicama, obuhvatila je čak i one najmanje. I što je još važnije, svaki sledeći sloj se nanosi lakše od prethodnog. A osećaj je tako dobar!

Kakva je formulacija?
Velvet Black pigmenti! Zahvaljujući mekoji svilenkastoj teksturi, ova formulacija pruža intenzivnu definiciju i čistu crnu boju. Bukvalno samo osetila kako maskara izvlači moje najmanje trepavice i obavija ih crnom bojom.

Saveti?
Nanesite maskaru što je bliže moguće korenu gornjih i donjih trepavica. Ovo će vam pomoći da popunite prostor između trepavica i dobićete lepši rezultat.