VODIČ ZA POKLON ZA DAN ŽENA – ZA VAŠE PRIJATELJE

Pravo prijateljstvo traje godinama i preživaljava sve životne oluje,. Iako je prijjateljstvo nesebično, kada se ukase prilika trebalo bi da pokažemo našim prijateljima koliko nam znače. Verujemo da je internacionalni Dan žena upravo takva prilika. Zato smo kreirali ovaj vodič za posebnim poklonima za posebne prijatelje.

Za uspešnu prijateljicu

Vaša prijateljica veruje da je 8 mart njen profesionalni praznik, i sa potpunim pravom. Posvetila je svoje mlađe godine stažiranju u vodećim kompanijama, išla sa konferencije iz Londona u Šangaj I sada ima svoj biznis. Njen zauzet raspored dugo je već predmet šala, jedva stižete da komunicirate putem Facebooka! Poklon za nju lako je izabrati, to mora biti Giordani Gold kozmetika: vanvremenska klasika, sa naglaskom italijanskog luksuza. 


Za onu koja je stalno u potrazi

Kao nepresušan izvor ludih priča, ova lepotica je uvek u potrazi. Nezavisna je tako da joj nikada nećete morati reći šta da radi. Ali ponekada će vas njene price romantičnih avantura ostaviti u neverici. Možda ste u dubini duše ipak malo ljubomorni. Ali želite najbolje za nju: da pronađe muškarca iz svojih snova i smiri se. Za nju je novi Love Potion miris idealan: zavodljiv, intrigantan i senzualan. Za digitalnu 'zavisnicu'

Za nju, kupovna nije opuštajuća šetnja sa prijateljima praćena obaveznom kafom. Za nju to su sati surfovanja po dizajnerskim ličnim blogovima i traženje retkih odevnih komada na sajtovima za koje niko nije čuo! Možda i ona ima blog o lepoti na kojem piše recenzije kozmetičkih proizvoda? Nju nećete imresionirati ružem ili maskarom, ali hoćete SkinPro uređajte za čišćenje lica koji će je oduševiti! Tehnički je besprekoran, poznati ga vole, ali najvažnije, neverovatno je efikasan. 

Za mamu

Ona je bila prva u grupi koja se udala. I da, malo ste se udaljile. Ali nakon godinu dana ponovo ste se povezale, ona sada ima i dete. Dok vi i vaše prijateljice živite bezbrižno, ona ima porodičan život i obaveze: podizanje dece i unapređivanje njenih kulinarskih umeća. I voli svaki sekund svog života. Biće ganuta novim NovAge setom za negu kože – uprokos promenjenim prioritetima, uvek nađe vremena za luksuzni tretman. 

 

Tekst: Fotografije: Getty images