Mirisi
Početna

Pet ženstvenih cvetnih mirisnih nota i priče o njima

Published: 14.2.2024.

Istražujemo pet Miss Giordani Floral ženstvenih cvetnih mirisnih nota i pokazaćemo vam kako one predstavljaju različite ličnosti, stilove i priče. Doživite ove očaravajuće cvetove!

Saznajte više

Neroli

Poznat kao cvet pomorandže, ovaj kultni sastojak odražava ženstvenost i eleganciju Miss GG. Neroli je božanstveno svež, cvetan i iskričav, i često se koristi u kreaciji bidermajra za neveste: Kroz istoriju je povezan sa mladošću, čistoćom i novom ljubavi.

Jasmin

Jasmin je sićušan, nežan beli cvet bogatog i snažnog mirisa, koji je najuočljiviji u ranim jutarnjim satima, jer niže temperature izazivaju otvaranje cvetova. Njegovo ime potiče od persijske reči za „dar od boga“, a simbolizuje čistu ženstvenost, odanost i iznad svega sreću. Svetla i moderna mirisna nota.

Tuberoza

Simbol senzualnosti i zabranjene strasti, tuberoza je istinski neodoljiv cvet. Ovaj legendarni miris se koristi u parfimeriji na stotine godina unazad i kaže se da je bio mirisni potpis kraljice Marije Antoanete. Jedinstveno ekstrovertan i fascinantan miris za one divlje u srcu.

Božur

Sladak, svež i začinjen, božur se uobičajeno povezuje sa ljubavlju, romasom i blaženstvom. Takođe je simbol stidljivosti, možda zbog njegove čiste ružičaste boje i gusto zbijenim laticama? Šarmantni miris za koji se veruje da ima umirujuće svojstvo.

Ylang ylang

Veruje se da ylang ylang ima umirujuća i okreplkjujuća svojstva i tradicionalno se povezuje sa venčanjima i medenim mesecom. Sa bogatim začinskim i voćnim notama, njegovo bogato žuto cveće se može videti na ostrvima južnog Pacifika.

Kutak za inspiraciju

Pet sigurnih načina da učinite da vaš parfem traje duže
Mirisi
Pet sigurnih načina da učinite da vaš parfem traje duže

U prolaznom svetu definisanom video snimcima od deset sekundi, vaš prepoznatljivi miris zaslužuje da se zadrži. Svi smo iskusili razočaranje mirisom koji prebrzo izvetri. Ali ne brinite, jer otkrivamo nekoliko praktičnih saveta za produženje životnog veka vašeg voljenog parfema, čineći ga sastavnim delom vašeg identiteta.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR