Mirisi
Početna

Lagana senzualna privlačnost mirisnih nota mošusa

Published: 9.5.2024.

Brzi pregled mirisnih nota u nekim od najpoznatijih parfema će uvek iznova prepoznati poznati sastojak: mošus. Verovatno vam mošus nije nepoznat. Svojom senzualnom privlačnošću mošusne note imaju tendenciju da privlače poput magneta – da ne spominjemo beskrajne komplimente i pitanja koji parfem imate.

Upoznajte mošus, univerzalnu omiljenu notu mirisa koja čini da parfem miriše tako dobro.

Saznajte više

Saznajte više

Čisti mošus je konačno stigao

Istorija mošusa nije tako umirujuća kao njegov miris. Da li ste znali da je u prošlosti prirodni miris mošusnog parfema dolazio iz polnih žlezda mužjaka mošusnog jelena (da, dobro ste pročitali!). Ne baš uzvišeno poreklo ove popularne note mirisa je ono što mu daje ovaj primamljiv, gotovo prvobitni životinjski kvalitet mirisa. Srećom danas parfimeri stvaraju sintetičke note mošusnih mirisa u laboratoriji – tako da možete uživati u svojim omiljenim mirisima, bez osećaja krivice.
Za parfemsku vodu Whispers of Me, alhemija održivog mošusa sledeće generacije donosi sirove i transformativne moći neodoljivosti u miris. Senior parfimer Dora Baghriche (nos koji stoji iza mnogih parfema današnjice koji imaju opsesivne sledbenike) radila je sa prerađenim Sorbettolide® i recikliranim Helvetolide® kako bi donela paperjaste, kremaste, pa čak i sveže bobičaste aspekte.

The second-skin effect

Dakle, šta mošus donosi mirisu, osim što evocira određenu nepoznanicu zbog kojeg miriše tako dobro – i da li uvek posežete za bočicom da biste dobili dodatnu dozu? Moć mošusa leži u njegovoj sposobnosti da zamagli granice između onoga što je miris i onoga što ste vi. Poput prirodnog pojačivača mirisa kože, to je razlog zašto mošus miriše drugačije na svakome.
Volimo da ga zovemo efektom druge kože, jer se miris mošusa spaja sa toplinom vaše kože kako bi se stvorila senzualna dubina i tekstura u parfemu. I kao bazna nota, mošus se zadržava i zadržava na koži sa privlačnom bliskošću, dugo nakon što su ostale note nestale.
Da li ćete svoju senzualnost probuditi mirisom mošusa?

Da li ćete svoju senzualnost probuditi mirisom mošusa?

Poručite
Whispers Of Me parfemska voda
Nema na zalihama
Whispers Of Me

Whispers Of Me parfemska voda

17,99 €

27,00 €

Kutak za inspiraciju

Pet ženstvenih cvetnih mirisnih nota i priče o njima
Mirisi
Pet ženstvenih cvetnih mirisnih nota i priče o njima

Elegantna ili razdragana, nežna ili brižna, senzualna ili strastvena, svaka žena ima svoj jedinstveni ženstveni buke.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR