Mirisi
Početna

Najbolji mirisi za njega koji pristaju svim stilovima

Published: 7.3.2024. | Author: Claire Allanson

Koji je najbolji miris za njega? Pa, to zavisi od samog muškarca. Postoji na milione različitih kombinacija mirisa, od klasičnih drvenastih do osvežavajućih citrusnih – čak i cvetni obrti koji intrigiraju. Ovladavanje umetnošću koji miris nositi (ili pokloniti!) može se činiti prilično teškim zadatkom. Tu mi nastupamo: pažljivo izrađenim vodičem različitih mirisa za sve prilike, upoznaćete se sa mirisima koji su vredni da se nađu u kolekciji svakog muškarca.

Saznajte više

Possess Absolute Man parfemska voda

Poput skrojenog odela, odvažni miris ima snagu da ostavi utisak za pamćenje. Savršen za muškarce koji žele da budu primećeni, intenzitet mirisa parfemske vode ostavlja trajni uticaj – a Possess Absolute Man ispunjava sva očekivanja.
Izrađen za muškarca punog samopouzdanja, začinske eksplozije svežeg crnog bibera stapaju se sa toplim cimetom i bogatom sandalovinom u ovom dinamičnom, drvenstom mirisu. Master parfimer Pierre Guéros veruje da miris mora da inspiriše muškarca koji ga nosi, a Possess Absolute Man vas puni snagom i odlučnošću kako biste bili spremni za uspehe.

Najbolje za: modernog džentlmena

Saznajte više

Debonair Gentlewoods toaletna voda

Nova era mirisa za njega. Kao što master parfimer Benoist Lapouza kaže, „Sada je interesantno vreme biti muškarac“. Generacija Z i Milenijalci su pioniri ove transformativne promene u kulturi. Volimo da to zovemo novim procvatom muškosti – jer konačno sve više i više muškaraca počinje da nosi cveće.
Odajući počast velikoj harizmi i višestrukoj prirodi današnjeg savremenog muškarca, Debonair Gentlewoods toaletna voda odbacuje knjiška pravila i ohrabruje muškarce da eksperimentišu s mirisima. Prepuni harizmatičnosti i samouverenog karaktera, muževne drvene note nordijske srebrne breze susreću se sa neočekivano smelom ružom u cvetnom preokretu – predodređenom da zaintrigira, slično kao i današnji moderni džentlmen. A svestranost toaletne vode čini ovaj miris privlačnim za senzualni izlazak, kao i za svaki dan.

Saznajte više

Najbolje za: ambicioznog preduzetnika

Greater toaletna voda za njega

Nema sumnje da miris ima moć da utiče na to kako se osećate – zato, za ambiciozne poslovne muškarce među nama, nošenje mirisa koji doslovno motiviše na nove visine jeste logičan izbor. Greater toaletna voda osnažena je AuraScent tehnologijom za koju je neuronauka dokazala da budi pozitivne emocije evoluirajućom fuzijom ananasa koji daje energiju, geranijumom i gvajakom koji pomažu da se osećate puni energije i dobrog raspoloženja tokom čitavog dana.
Parfimer Julien Plos želeo je da stvori hrabar drvenasti miris koji uliva poverenje kod čoveka koji ga nosi: „U srcu mirisa, stvorio sam čist osećaj sa hladećim aromatičnim notama, kao što je geranijum. Ovo daje mirisu oštrinu samopouzdanja. To čini da se osećate samopouzdano, a istovremeno i prijatno i samouvereno.”

Najbolje za: ponosnog oca

Signature Generation toaletna voda za njega

Kada ste otac, prepoznatljivi miris zapravo poprima potpuno novi nivo značenja, a za vašu decu, on postaje deo onoga što jeste - vrednosti za koje se zalažete. Uvek tu, u svakom trenutku, vaš miris će podsvesno biti inspirativni miris koji oni povezuju sa svojim večitim herojem.
Kada birate miris za svog oca, želite da pronađete mirisni ekvivalent ambijentalne muzike. Uvek je tu i radi svoje u pozadini, ali nije previše glasna ili naporna, niti je tiha. Ne možete pogrešiti sa Signature Generation toaletnom vodom za njega. Nazvan novim modernim klasikom, ovaj bezvremenski muški miris ima umirujući osećaj: snažna veza korena vetivera i irisa donosi nepokolebljivu dubinu, dok svetle citrusne note i ružičasti biber daju klasičnu, mirisnu lakoću

Najbolje za: urbanog istraživača

Venture Unlimited toaletna voda

Ponekad je idealan muški miris onaj koji čini da se osećate osveženim i okrepljenim da istražite dan koji je pred vama. Za one koji traže tu svežu atmosferu, citrusne i aromatične toaletne vode nude laganije mirisno iskustvo. To su oni koje možete da nosite iz dana u dan - i uvek su hit kod mladih, urbanih sugrađana.
„Bila sam inspirisana slobodnim trkačima u gradu i želela sam da stvorim miris koji odražava njihov životni stil“, kaže master parfimer Venture Unlimited toaletne vode Suzi Le Heli. Sa citrusno-zelenim gornjim notama koje daju energetsku svežinu, zajedno sa jasnim, suvim i jakim sirovinama koje odražavaju gradski život, ovaj miris izaziva drugačiji udarac energije.
Poručite proizvode iz ovog članka
Debonair Gentlewoods toaletna voda
Debonair

Debonair Gentlewoods toaletna voda

14,99 €

27,00 €

Kutak za inspiraciju

Pet ženstvenih cvetnih mirisnih nota i priče o njima
Mirisi
Pet ženstvenih cvetnih mirisnih nota i priče o njima

Elegantna ili razdragana, nežna ili brižna, senzualna ili strastvena, svaka žena ima svoj jedinstveni ženstveni buke.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR