Predstavljamo Proteinsku mešavinu

Osigurajte da vaše telo dobije visokokvalitetan protein jer to je od suštinskog je značaja za uravnoteženu ishranu. Protein Blend – originalna formula profesora Stiga Stena – savršeno ispunjava ovu potrebu, na način koji odgovara vašem životnom stilu i vašem ukusu. Ova mešavina je neutralnog ukusa, bez dodatka šećera i zaslađivača, brzo i jednostavno se meša sa hranom i pićem.

PRIČA O PROTEINSKOJ MEŠAVINI;

Predstavljamo Protein Blend – originalnu formulu profesora Stiga Stena, razvijenu da podrži nutritivne potrebe njegovih pacijenata. Kreirana je upotrebom viskokokvalitetne mešavine proteina i dijetnih vlakana pa je savršeno rešenje da dopuni vašu dnevnu ishranu


“Pre mnogo godina u Naučnom centru u Igelosi, razvili smo nutritivnu formulu sa svrhom da veoma teško obolelim plućnim bolesnicima obezbedimo optimalnu ishranu kako bismo pomogli njihov oporavak. Protein Blend je originalna formula bez ukusa, osmišljena da se koristi u sosevima, hrani ili da se koristi za pripremu različitih vrsta supa. To je idealni način da se obezbedi optimalna ishrana.”
– prof. doc. Stig Sten

GODINE MEDICINSKIH ISTRAŽIVANJA & PIONIRSKA NAUKA

 Originalna formula profesora Stiga Stena, razvijena je tokom više godina intezivnim istraživanjem kako bi pomogla nutritivnim potrebama njegovih teških pacijenata transplantiranih pluća pre i posle operacije.

 

DOM WELLNESS-A BY ORIFLAME

1998. godine professor Stig Sten je osnovao Igelosa naučni centar, kako bi radio na pionirskom istraživanju u polju transplatacije srca i pluća, ishrane i životnog stila. 2007. Godine Igelosa postaje dom Wellness by Oriflame šejkova i mešavine.

 

ŽIVOTNA SARADNJA

Svaki dan u Igelosi, hirurzi i profesionalni kuvari zajedno rade jedinstvenom saradnjom da otkriju načine da pomognu ljudima da naprave zdravije izbore za svoje zdravlje. Sva istraživanja kojima vodi Stig Sten usredsređena su na razvoj efikasnih proizvoda i programa prevencije i tretmana kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i gojaznosti.

 

O PROIZVODU

 


KVALITETNA DNEVNA ISHRANA UZ PODRŠKU NAUKE

Šipak: 
Dobar prirodan izvor dijetnih vlakana i vitamina C.

Vlakna šećerne repe: 
Prirodno je bogata dijetnim vlaknima i bez glutena

Zlatna jabuka: 
Bogata dijetnim vlaknima i vitaminom C.

Protein graška: 
Bez holesterola i laktoze.

Protein surutke: 
Kompletan protein mlečnog porekla.

Jaje: 
Veoma dobar prirodni izbor proteina.

 

 


Inspirišite se Wellness by Oriflame Protein Blendom i spremite svoj hleb!

Evo našeg recepta:

Wellness hleb, 1 vekna

SASTOJCI:

350g mlake vode
6g suvog kvasca, ili 12g svežeg
190g brašna od celog zrna
2 merice Protein Blenda
25g lanenog semena
75g kuvanih integralnih žitarica
(na primer heljda, integralna pšenica, smeđi ili crni pirinač, kinoa, raž)
25g semenki suncokreta
25g semenki bundeve
3g soli

 

 

 

NAČIN PRIPREME:

Umutite vodu sa kvascem i ostavite da odmori 5΄. Dok smeša sa kvascem odmara pomešajte ostale satojke u drugoj posudi.
Pomešajte suve sastojke sa smešom vode i kvasca dok se ne ujednači i izručite u nauljenu i brašnom posutu posudu za pečenje dimenzija 28 x 12 x 7cm. Pokrijte kuhinjskom krpom i ostavite na toplom mestu dok ne udvostruči veličinu (oko 30΄) a za to vreme ugrejte rernu na 180˚C. Pecite u rerni 60΄. Izvadite iz pleha i stavite na žičanu rešetku da se ohladi pre sečenja (oko 2h).