Gutljaj tople supe

Naučnici i zdravstveni stručnjaci se slažu da smanjenje unosa crvenog i prerađenog mesa uz povećani unos biljnih proteina vodi na put ka zdravijem životu.

Naučnici i zdravstveni stručnjaci se slažu da smanjenje unosa crvenog i prerađenog mesa uz povećani unos biljnih proteina vodi na put ka zdravijem životu. Biljni proteini se takođe proizvode na ekološki prihvatljiviji i održiviji način.

Zbog toga smo izabrali da koristimo tri visokokvalitetna izvora biljnih proteina za Natural Balance Wellness by Oriflame supe: grašak, soju i krompir. Sirovine i finalni proizvodi u Natural Balance supi sa paradajzom i bosiljkom i Natural Balance supi sa šparglom ne sadrže sastojke životinjskog porekla – zato su naše supe registrovane u Udruženju vegana!

Natural Balance SUPE KAO HRANLJIVA UŽINA

Natural Balance supe su nemasne, bogate proteinima, sa dodatkom vlakana koja sadrže tri izvora biljnih proteina: grašak, soju i krompir. Ne sadrže veštačke boje, ukuse, konzervanse, GMO i gluten. Zaslađene su fruktozom, imaju sastojke prirodnog porekla i registrovane su u Udruženju vegana.

Lako se se pripremaju i za samo nekoliko sekundi dobijate savršenu supu bogatog ukusa!

ProteinI

Natural Balance supe imaju visok sadržaj proteina, što će vam pomoći da se osećate sito satima. Proteini potiču iz tri biljna izvora: soje, krompira i graška. Kombinacija ova tri obezbeđuje kompletan profil aminokiselina.

Masti

Supe imaju malo masti, ali sadrže ulje uljane repice, koje pruža najbolji omega-3 profil od svih ulja za kuvanje. Zbog toga nutricionisti i lekari preporučuju da se ulje uljane repice koristi ishrani beba i dece.

MIKRONUTRIENTI I VLAKNA

Vrhovi špargle i prah spanaća u Natural Balance supi od špargle obezbeđuju karotenoide (antioksidanse), vitamin K, gvožđe i folat. Paradajz u prahu u Natural Balance supi sa paradajzom i bosiljkom sadrži likopen i karotenoide, oba odlična antioksidansa.

Supe sadrže u vodi rastvorljivo i prebiotičko vlakno koje se zove inulin. Vlakna rastvorljiva u vodi vezuju i izbacuju toksine i holesterol iz vašeg tela. Prebiotici obezbeđuju pravilnu ishranu vaše crevne flore, koja je od najveće važnosti za vaš imuni sistem.

Uzimajte Natural Balance supe kao užinu između obroka da biste održali visok nivo koncentracije i energije ili uživajte u njima kao u delu obroka. Samo dodajte salatu i parče hleba od integralnog zrna da biste dobili kompletan i potpun ručak ili večeru!

RECEPT ZA CELU POODICU

Mnogi od nas smatraju da je naš svakodnevni život prilično užurban i odvajanje vremena za pripremu zdravih obroka može biti pravi izazov. Isprobajte recept u nastavku za praktično svakodnevno rešenje za zdravu i brzu večeru, pogodnu za celu porodicu!

PORODIČNI FAVORIT: SUPA S UKUSOM PICE!

(4 porcije)
Pomešajte 220 ml vode, 220 ml obranog ili niskomasnog mleka sa 2 dl praha (1 čaša - oko 92 g) Natural Balance supe sa paradajzom i bosiljkom. Mešajte dok ne postane glatko. Stavite da provri, povremeno mešajući. Dodajte 1 žutu papriku, isečenu na kockice i 10-15 malih cvetova brokolija. Kuvajte 5 min. Poslužite uz zelenu salatu i hleb od integralnog zrna, po želji sa nemasnim namazom ili nemasnim sirom.

 

Tekst: