Izgradite svoju svakodnevnu rutinu u 4 jednostavna koraka!

Male promene mogu značajno da poboljšaju vaše blagostanje. Sledite ove korake da biste povećali nivo energije, osećali se sjajno i izgledali najbolje!

 

Korak 1: Započnite dan na dobar način

Doručak je najvažniji obrok dana, jer vam daje energiju da se suočite sa svim izazovima koji vam predstoje. Zbog toga treba da napunite svoj tanjir hranom koja je bogata proteinima i vlaknima, poput jaja, jogurta s voćem i granolom ili zobenom kašom.

 

Korak 2: Kombinujte obroke pravilno

Jeste li znali da pola tanjira treba da napunite povrćem? I ne, pomfrit se ne računa. Potražite boju: zeleno, crveno i žuto povrće i dobićete puno vitamina i mikroelemenata. Preostalu polovinu tanjira podelite na nemasni protein, poput sočiva, ribe ili živine i složene ugljene hidrate, npr. integralne žitarice, krompir ili testenine.  

 

 

 

Korak 3: Ispunite nedostatke u ishrani Wellness rutinom

Prvo postavite osnovu mikronutrijentima: vitaminima i mineralima, omega 3 i astaksantinom. Zatim, pojačajte snagu makronutrijentima, poput proteina i vlakana iz Natural Balance šejkova ili Protein Blend-a. Na kraju, izaberite Wellness Pack za suplementaciju po meri.

 


Korak 4: Nastavite da se krećete

Postoji način da se trening odradi i tokom dana sa mnogo obaveza. Možete ranije izaći iz autobusa i prošetati se do kancelarije ili idite stepeništem umesto da koristite lift. Kombinujte aktivnost sa zadovoljstvom: ako niste veliki ljubitelj teretane, vozite bicikl do posla ili umesto njega krenite na ples.