Živite svoj život u potpunosti uz Wellness by Oriflame!

U Oriflame-u u verujemo da kada se osećate dobro to se i vidi. Zato se naši Wellness proizvodi brinu za vašu dobrobit. Pregledajte naše dodatke ishrani i izaberite proizvode koji zadovoljavaju vaše nutritivne potrebe!

Ukusna hrana

Da li tražite nešto za zdravu užine što će popuniti praznine u vašoj ishrani? Naš asortiman dodataka hrani osiguraće izbalansiranu i ukusnu ishranu. Ako želite da dobro započnete svoj dan, napravite sebi Natural Balance šejk u jednom od tri ukusa ili umešajte Protein Blend u svoj smuti ili zobenu kašu. Za zdravu užinu sredinom dana, odlučite se za Natural Balance supu sa vlaknima dobijenim iz biljnih izvora.

Zdravi suplementi

Znamo da nije lako postići uravnotežen unos ishrane u užurbanom svetu i zato su naši dodaci tu da vam pomognu. Omega 3 će se brinuti za vaše srce, vid i mozak, dok će Morski kalcijum i vitamin D pomoći u očuvanju zdravlja vaših kostiju i zuba. Ako želite da poboljšate svoju lepotu iznutra, isprobajte Nutrikompleks za kosu i nokte ako se borite protiv tanke kose i listanja noktiju ili Astaksantin i ekstrakt borovnice kako biste zaštitili i ojačali svoju kožu. Wellness Kids Multivitamini i minerali su tu da osiguraju da vaše probrljivo dete dobije dovoljno hranljivih sastojaka, da uči, igra se, raste i oslobodi se virusa. A ako želite jednostavna, kompletna rešenja, isprobajte Multivitamin & Mineral ili Wellness Pack kako biste popunili svoje nutritivne potrebe od glave do pete.