Budite najbolja verzija sebe uz Wellness by Oriflame

Svi želimo izgledati bolje, osećati se bolje i živeti bolje, zar ne? Da bismo to postigli našem telu je neophodna zdrava hrana bogata nutrijentima. Iako su naše namere možda dobre, može se dogoditi da se na kratko udaljimo od cilja. Današnji užurban, brz i zahtevan način života može stvoriti pravi izazov za održavanje uravnoteženog i zdravog načina života. Zato smo razvili dva jedinstvena Wellness by Oriflame seta: Set za zdravlje i Set za gubitak težine. Ovi prilagodljivi setovi dizajnirani su tako da vam omoguće što jednostavnije dobijanje esencijalnih dnevnih hranjivih sastojaka koji su vam potrebni za održavanje optimalnog stanja organizma i postizanje vaših specifičnih wellness ciljeva.

Set za zdravlje 


Uz ovaj set, rešićete se svih nutritivnih deficita, a pomoći će vam i da očuvate zdravlje i dobro stanje organizma. Rezultat - imaćete još više energije i telo će vam biti u ravnoteži. Odaberite svoju kombinaciju proizvoda da stvorite set koji najbolje odgovara vašim potrebama i ukusu.


Za samo 51.99€ dobijate:

1. Bilo koji Natural Balance šejk ili Proteinsku mešavinu
2. Wellness paket za žene ili Wellness paket za muškarce
3. Wellness papirna kesa BESPLATNO!


Set za gubitak težine


Uz ovaj set osiguraćete svom telu proteine i vlakna koji su esencijalni nutrijenti i ključni za zdravlje vašeg digestivnog sistema. Osećaćete se sitijima između obroka i imaćete manju potrebu  da jedete nešto između obroka na brzinu. Dodatak Wellness paketa će vam nadoknaditi sve nutritivne deficite i omogućiti bolje stanje organizma. Odaberite svoju kombinaciju proizvoda da stvorite set koji najbolje odgovara vašim potrebama i ukusu.  


Za samo 80.99€ dobijate:

1. Dva Wellness šejka ili Supe ili Proteinske mešavine (ili bilo koju kombinaciju od ova 2 proizvoda)
2. Wellness paket za žene ili Wellness paket za muškarce
3. Wellness papirnu kesu BESPLATNO!


Kako naručiti:

Da li ste već odabrali set za sebe? Ne čekajte sa porudžbom – jednostavno je i brzo! Samo pratite link ispod i naručite wellness proizvode:

WELLNESS BY ORIFLAMEDodaci ishrani kojima možete verovati

Wellness by Oriflame započeo je svoju priču uz pomoć slavnog profesora i vodećeg autoriteta u polju kardiovaskularne hirurgije dr. Stiga Steena, koji je osnovao Igelosa istraživački centar u mestu Skåne, Švedska. Za više od 8  godina intenzivnog istraživanja i sprovedenih studija, razvio je formulaciju za Wellness by Oriflame Natural Balance šejk. Zahvaljujući profesoru Stigu Steenu i njegovom timu savetnika naučnika, Wellness by Oriflame razvio se kao pouzdan brend koji nudi široku paletu visokokvalitetnih nutritivnih proizvoda širom sveta. Svi naši Wellness by Oriflame proizvodi razvijeni su u Švedskoj uz visoke standarde kvaliteta proizvodnje i sigurnosti i certifikate najrespektabilnijih organizacija. Zbog toga, možete biti sigurni da pružate svom telu apsolutno najbolje.   

Ne dozvolite da ikada iscrpite vaše zalihe Wellness proizvoda. Kada kupite 3 vaša omiljena Wellness proizvoda u jednom katalogu, dobijate 4. proizvod za samo 10 din! Pored toga, ako kupite jedan od naših Wellness setova, odmah ćete uštediti 20% i dobićete 20% više BP!* Zbog ovoga se zaista možete osećati sjajno!


*Za više informacija kontaktirajte vašeg Oriflame Konsultanta.