Obogatite svoje obroke!

Je li vam već dosadio vaš uobičajeni jelovnik? Da li tražite inspiraciju kako da obogatite vaš omiljeni obrok u danu i učiniti ga još ukusnijim? Natural Balance šejkovi i i Proteinska mešavina će vam pomoći u tome!

Znamo da su Wellness by Oriflame Natural Balance šejkovi ukusni, ali znamo da i najukusniji obrok može dosaditi ako ga stalno jedemo na isti način. Jeste li znali da postoji nebrojeno mnogo načina na koje možete koristiti vaše šejkove?

Evo nekih od naših omiljenih načina konzumiranja Natural Balance šejkova tokom dana:

1. Dodajte ga vašoj jutarnjoj kafi

Ništa vas neće tako razbuditi kao činjenica da vas čeka vaša najdraža kafa obogaćena proteinima. Usto sadrži puno vlakana? Zvuči kao odličan početak dana!

Pomešajte 2-3 kašike Natural Balance šejka s ukusom vanile s vrućom vodom i dodajte u vašu jutarnju kafu. Ili, za proteinsku moka-kafu, upotrebite Natural Balance šejk s ukusom čokolade!

2. Dodajte ga u ovsenu kašu

Ovsena kaša je hranjiv i ukusan doručak, a s Natural Balance šejkom ga možemo dodatno poboljšati! 

Jednostavno dodajte Natural Balance šejk s ukusom jagode, vanile ili čokolade u vodu ili mleko u kome kuvate kašu i dovršite je kao inače. 

3. Napravite proteinske palačinke

Proteinske palačinke su jednostavan i hranjiv obrok, ali možemo ih još poboljšati dodavanjem Natural Balance šejka!

Pomešajte dve kašike vašeg omiljenog Natural Balance šejka s jednim jajetom, izdrobljenom bananom i prstohvatom cimeta ili vanile. Ispecite palačinke u neprijanjajućem tiganju s malo ulja i uživajte u toplom ili hladom obroku.

4. Dodajte ga sirovim proteinskim kuglicama

Dodajte Natural Balance šejk vašem omiljenom receptu za sirove proteinske kuglice, za ukusan i zdrav poslepodnevni obrok. 

Pomešajte 2 - 3 kašike Natural Balance šejka s ukusom vanile ili čokolade s urmama, oraščićima, semenkama i drugim sastojcima. Oblikujte kuglice i uživajte u njima uz poslepodnevni čaj.

5. Napravite kolač u šolji (mug cake)

Kolač u šolji je savršeni desert kad želite da pojedete nešto slatko na brzinu!  Ali, možete ga učiniti zdravijim uz Natural Balance šejk. 

Zamenite brašno u receptu Natural Balance šejkom s ukusom vanile ili čokolade. Dovršite kolač u mikrotalasnoj rerni i uživajte!

6. Obogatite sosove i namaze

Ako više volite slane ukuse, naša Proteinska mešavina bez ukusa će biti savršeni dodatak vašim umacima i namazima, kao što su humus ili gvakamole, jer će im povećati količinu proteina.  

7. Obogatite supe

Verujemo da će vam se svideti naše ukusne Natural Balance supe koje se brzo pripremaju, ali ako želite dodati više proteina vašoj omiljenoj supi, jednostavno pomešajte Proteinsku mešavinu bez ukusa s vrućom vodom i dodajte je u vašu supu.

IDa li ste pronašli inspiraciju? Želite još više eksperimentisati u kuhinji? Ne oklevajte! Budite kreativni i pustite mašti na volju! Improvizujte i zabavite se. Šta može biti bolje od zdrave ishrane u kojoj uživate?

Pozovite članove porodice ili prijatelje da vam pomognu da zajedno pripremite ukusan i hranjiv obrok koji će sve oraspoložiti.