NAZAD NA POSAO

Jesen je iza ugla. Neka vaš prelaz između godišnjih doba bude što bezbolniji uz najbolje kozmetičke proizvode za vašu rutinu šminkanja.

Promene nikad nisu jednostavne. Godišnja doba i vremenski uslovi utiču ne samo na naše raspoloženje nego i na našu kožu. Ukoliko već imate rutinu šminkanja koja vam odgovara nema potrebe da ulažete u potpuno nove proizvode. Samo pregledajte našu listu najboljih proizvoda i dočekajte ovu jesen izgledajući najbolje što možete! 

 

LEVO U SMERU KAZALJKE SATA:

 

Kako se jesen približava naša koža postaje suva tako da je pravilna hidratacija ključ za blistavu kožu. Investirajte u hidrirajuće, anti-ageing serume koji čine čuda za vašu kožu istovremeno se boreći protiv prvih znakova starenja.

 

Svi volimo “sve-u-jedan” proizvode koje možemo koristiti tokom cele godine! Koristite ovaj zaštitni balzam kao sredstvo za uređenje obrva ili kao sjaj za vaše usne i kapke ili pustite da neguje zanoktice vaših noktiju. 

 


 

 

Korišćenje maske za lice nekoliko puta nedeljno će učiniti čuda za vašu kožu. Umirujuća maska sa aloa verom će osvežiti, hidrirati, umiriti i regenerisati vašu kožu.

 

Dok gubite letnji ten istaknite usne uz nežni i ženstveni dodir boje. Probate roze tonove ruža za usne sa zaštitnim faktorom.

 

 

Legenda kaže da su i Kleopatra i Nefertiti nosile crvene nokte. U današnje vreme sve poznate ličnosti nose ovaj nepogrešivi izgled. (Obožavali smo crvene nokte Blake Lively na premijeri filma Captives na 67. Filmskom festivalu u Kanu.) Postanite moderna Rita Hayworth i častite se manikirom kod kuće, negujete nokte i istovremeno štedite novac – jednostavno dobitna kombinacija!

Tekst: Fotografije: Oriflame Editorial Team