Sve za negu noktiju

Slabi ili lomljivi nokti, neuredan lak? Znamo šta vas muči. Postoji mnogo faktora koji utiču na stanje vaših noktiju, ali mi znamo kako da utičete na njih. Pročitajte naše savete za rešavanje svakog problema sa noktima koje imate.

1. Suplement

Izbalansirana ishrana je najvažnija za zdravlje, snagu i lepotu noktiju. Namirnice koje su bogate gvožđem, selenom i kalcijumom utiču na snagu i sjaj noktiju, ali i na brzinu njihovog rasta! Pomozite njihov rast i snagu dobrom suplementacijom. Preporučujemo NutriComplex za kosu i nokte.2. Dnevna nega

Druga bitna navika je korišćenje preparata koji sprečavaju pucanje nokatne ploče. U ovom slučaju, ključna je sistematičnost! Upotpunite svoju rutinu nege kremom koja hrani ruke i nokte i nabavite lakove koji pomažu rast i jačanje noktiju, te omekšavaju zanoktice.3. Uvek budite spremni

Svi smo prošli kroz muke slomljenog nokta i to nezgodnom trenutku. Najčešće se zbog toga osećamo neprijatno i nesigurno u sebe. Ne dozvolite da budete nespremni na ovo . uvek sa sobom nosite Nail It set za manikir uz koji ćete biti spremni na svaku nezgodu sa noktima!


4. Savršen izgled ruku

Nije uvek lako postići savršeno stilizovane nokte, pogotovo ako vaša omiljena nijansa laka podrazumeva nanošenje nekoliko slojeva. Zato uvek imajte u kući dobar gornji premaz la lak, u slučaju da je potrebno prekriti nesavršenosti. The ONE Instant Rescue korektor laka za nokte je baš takav. Lako se nanosi, povećava sjaj, koriguje nesavršenosti i čini da budete ponosni na svoj manikir!

 

Tekst: Fotografije: Oriflame