5 zdravih užina koje možete spremiti za 5 minuta

U potrazi ste za užinama koje možete jesti na poslu ili u pokretu? Onda morate isprobati ovih 5 zdravih! Potrebno vam je manje od 5 minuta da ih spremite, a odličnog su ukusa, pored toga što su zdrave!

1. ORAŠASTI PLODOVI
Da li često osetite blagu glad između obroka? Prevarite osećaj gladi tako što ćete kraj sebe uvek imati malu posudu sa orasima ili bademima u torbi. Svi orašasti plodovi bogati su zdravim mastima i proteinima, ali i bogati kalorijama, pa preporučujemo porciju od 10-ak plodova po osobi.

2. PLOČICE 
Naše Natural Balance pločice prave se od prirodnih sastojaka, imaju nizak glihemijski indeks, a bogat su izvor proteina i vlakana. Svaka pločica sadrži oko 150 kalorija i odlična je zamena za peciva i kolače kada izađete sa društvom na kafu.

3. POVRĆE
Naredna super jednostavna užina je narezano povrće. Sve što vam je potrebno je nož, daska za rezanje i paprika ili šargarepa. Grickanje bez imalo griže savesti nikada nije bilo jednostavnije!

4. SUPA 
Želite neku toplu užinu od koje ćete duže imati osećaj sitosti? Onda morate probati naše Natural Balance supe! Pomešajte mericu praška u šolji vrele vode i - voilà – dobićete ukusnu užinu punu proteina koja ima samo 70 kalorija!

5. VOĆE
Banana i jabuka su odlično voće za dnevni međuobrok. Sadrže potrebne vitamine, možete ih nositi svuda sa sobom i ne zahtevaju nikakvu pripremu. Sušeno voće je takođe opcija ako nemate sveže voće. Pomešajte šaku sušenog voća sa semenkama bundeve ili suncokreta i spremni ste za pokret!

Tekst: Fotografije: Getty Images